Necrològiques del 18 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Arbúcies


Margarita Rifà Clopés

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Lluís Xifré Costa. Residia Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BLANES


Carme Relat Pons

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Miquel Roca Cuní. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes. 

Castell-Platja d’Aro


Josefa Entrena Garcia 

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Antonio Gálvez Gutiérrez i tenia tres fills. Residia a Castell-Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

Campllong


Rosa Esteve Fabrellas 

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Joaquim Gumbau Besalú. Residia a Campllong. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Quirze I Santa Julita de Campllong.  

FIGUERES


Hilario Rivero Rivero 

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Teresa Bertran Martímort i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Girona


Jesús Sitjà Palé 

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’asil de les Germanetes dels Pobres de Girona.

Dani Vilanova i Buxó

Ha mort als 48 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

La Bisbal d’Empordà


Rafael Rojas Moya

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Ana Paris Munuera. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a la 1 del migdia, a l’església parroquial de la Bisbal d’Empordà.  

Llambilles


Pere Serra Marcó

Ha mort als 70 anys . Era casat amb Cecília Gafarot Esteve. Residia a Llambilles.  La cerimònia se celebrarà avui dissabte,  a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Cristòfol de Llambilles. 

LLORET DE MAR


María Cristina Abuyé Ribas 

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Mata Ventura i tenia un fill. Residia a Lloret de Mar . La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar. 

OLOT


Josep Prat Masó 

Ha mort als 90 anys. Era casat amb M. Mercè Molas Puigvert i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

Enric Esquena Ribas

Ha mort als 76 anys. Era casat amb M. Carme Prat Reixach i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

Encarnació Sanegre Fontfreda

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Josep Estartús Pons i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

Palau-Saverdera


Magdalena Roig Buscato 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Serrats. Residia a Palau-Saverdera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Palau-Saverdera.  

SANT JULIÀ DE RAMIS


Catalina Cos Encesa 

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Vintcens Roca. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

Santa Coloma de Farners


Antonia Orellana Méndez

Ha mort als 77 anys. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Coloma de Farners. 

Montserrat Campins Serra

Ha mort als 94 anys. Era soltera. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.  

Subscriu-te per seguir llegint