Necrològiques del 19 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Vicenç Rosich Gonzalvo

Vicenç Rosich Gonzalvo / .

Climent Pont Colom

Climent Pont Colom / ,

BLANES

José María Sola Quevedo 

Ha mort als 62 anys. Era casat amb María Esther García Muñoz. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

Antonio Prior García 

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Adela López Ávila. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Teresa, a Ca la Guidó de Blanes.

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Rafael Rojas Moya

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Ana Paris Munuera. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a l’església parroquial de la Bisbal d’Empordà.  

PALAFRUGELL

Esperanza Cruz Felices 

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Ventura Ral. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell. 

SALT

Vicenç Oliveras Burch 

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Subí Buixasa. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Carmen Maymi Dauset 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Bagudanch Franch. Residia a Sant Feliu de Guíxols . La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de St. Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

Montserrat Campins Serra

Ha mort als 94 anys. Era soltera. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.  

TORROELLA DE MONTGRÍ

Xavier Rubio Cornadó 

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Núria Bassa Camps. Residia a Torroella de Montgrí.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint