Necrològiques del 20 de maig del 2024

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BLANES

Antonio Prior García

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Adela López Ávila. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Teresa, a Ca la Guidó de Blanes.

Josep Cadena Dorca

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Adelaida García López. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

Cruïlles

Leopoldo López Parada

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Rosalía Domínguez González. Residia a Cruïlles. La cerimònia serà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Cruïlles.  

FIGUERES

Amalia Gómez García

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Antoni Esteban García i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

GIRONA

Clara Cisterna Domènech

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Planas Roura. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

PALAFRUGELL

Esperanza Cruz Felices

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Ventura Ral. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell. 

PEDRET I MARZÀ

M. Rosa Escuder Guitart

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Vicenç Dalmau. Residia a Pedret i Marzà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Marzà.

SALT

Vicenç Oliveras Burch

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Subí Buixasa. Residia a Salt. La cerimònia serà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.