Necrològiques del 22 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ARBÚCIES

Lourdes Iglesias Pagès

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Prat Maynou. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.  

BORDILS

Natalia Castro Mestres 

Ha mort als 34 anys. Era casada amb Miguel Adelph Traore. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.  

BORGONYÀ - CORNELLÀ DE TERRI

Palmira Badosa Vinardell

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Pere Duran Casademont. Residia a Borgonyà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borgonyà de Cornellà del Terri.

CALDES DE MALAVELLA

Dolores Jiménez Padilla

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miguel Morente Guerrero. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia Sant Esteve de Caldes de Malavella.

FIGUERES

Roser Torrent Ponsi

Ha mort als 86 anys. Era vidua de Miquel Fiol i tenia 2 fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de funeraria Àltima de Figueres.  

GIRONA

Alejandro Martínez Martínez 

Ha mort als 80 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona. 

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Catalina Escribano Carrasco

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Amador Fernández Sola. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

MONT-RAS

Joan Antoni Cano Martínez

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Juscafresa Gómez. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia Sant Esteve de Mont-ras. 

OLOT

Joan Nogué Amargant 

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Montserrat Ferrés Ferrés i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot. 

TORROELLA DE MONTGRÍ

Maria Luisa Maguregui Fernández

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Gaetano Caputo. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint