Necrològiques del 23 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BORDILS

Natàlia Castro Mestres 

Ha mort als 34 anys. Era casada amb Miguel Adelph Traore. Residia a Bordils. La cerimònia serà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.  

BORGONYÀ - CORNELLÀ DE TERRI

Palmira Badosa Vinardell

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Pere Duran Casademont. Residia a Borgonyà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borgonyà de Cornellà del Terri.

PALAFRUGELL

Anita Sanchez Salas 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francisco Pareras Ametller. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de palafrugell. 

Maria Josefa Rodríguez Carpio 

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Jose Ayats Puig. Residia a Palafrugell. La cerimònia serà demà divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

RABÓS

Montse Oliva Papiol 

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Sven Olaf Hansen i tenia dos fills. Residia a Rabós. La cerimònia se celebrarà demà divendres, en la intimitat familiar.

SANTA LLOGAIA D’ÀLGUEMA

Jaime Martos Rubio 

Ha mort als 81 anys. Era casat i tenia dues filles. Residia a Santa Llogaia d’Àlguema. La cerimònia se cerà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Llogaia d’Àlguema.  

TORROELLA DE MONTGRÍ

Joan Ferrer Trota

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Teresa Salip Carreras. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Torroellla de Montgrí. 

Subscriu-te per seguir llegint