Necrològiques del 25 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BLANES


Llàtzer Galbas Cayuelas 

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Josefa Torres Martí. Residia a Blanes. La cerimònia serà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes. 

FIGUERES


Miquel Àngel Farré Maluquer 

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Paquita Pou Miró i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

FLAÇÀ


José López Moreno 

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carmen Vidaña García. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia Sant Cebrià de Flaçà.

FORNELLS DE LA SELVA


Esteve Bosch Bofill 

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Teresa Farré Gené. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia serà dissabte a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva. 

GIRONA


Dolors Gómez Cortada 

Era vídua de Martirià Surroca Codina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.  

GUALTA


Mercè Martí Dalmau

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Joaquim Llenas Vilardell. Residia a Gualta. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí. 

LLAGOSTERA


Angustias Mejías Lozano 

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Ignacio Nieto López. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

Pilar Rodríguez Demunt 

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Juan Alberto Luque. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Llagostera.

MONT-RAS


August Palou Olive 

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a Mont-ras La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Mont-Ras. 

SALT


José Benitez Romero 

Ha mort als 68 anys. Era vidu de Emilia Comino Redondo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS


Francisco Igualador Aguilar

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Banaset Ametller. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols. 

SANTA PAU


Fernando Domanjó Mas - «Nandu»

Ha mort als 62 anys. Tenia dues filles. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 4 de la tarda, al cementiri Municipal d’Olot.