Necrològiques del 27 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

CAMPDORÀ

Maria Collell Costal

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Josep Oliveras Palomer. Residia a Campdorà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Campdorà.

CASTELL D’ARO

Conxita Ferrando Massa 

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Miquel Vergeli Soler i tenia quatre fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Castell d’Aro.

FIGUERES

Ramon Moradell Batallé 

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Montserrat Roca Cruañas i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

Mercedes Bayod Ibáñez

Ha mort als 80 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Enriqueta Bassas Matas

Ha mort als 86 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Francesc Alias Ametller

Ha mort als 56 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà.

L'ESCALA

Francisco Pino González 

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Remedios Cortés Polaina. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PALS

Pepita Molina López

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Manel Llorenç. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PÚBOL

Josep Domènech Darder

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Victòria Costa Vilert. Residia a Púbol. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Púbol.

ROSES

Francesc Ferrer Lloret

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Amanda Mension Camps. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Isabel Rey López 

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Eduard Cussó Barba i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

Ramon Soldevila Prat 

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Carme Miquel Pintu. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.


Francesc Llorella i Salavedra

Francesc Llorella i Salavedra / ddg

Subscriu-te per seguir llegint