Necrològiques del 28 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Natàlia Vicens i Renart

Natàlia Vicens i Renart / .

Xavi Lleal Masgrau

Xavi Lleal Masgrau / .

Xavi Lleal Masgrau

Xavi Lleal Masgrau / .

Xavi lleal MAsgrau

Xavi lleal MAsgrau / .

Josep Maria Rebull

Josep Maria Rebull / .

Joan Ferrer Roura

Joan Ferrer Roura / ,

Pere Pascual Aleñà

Pere Pascual Aleñà / .

ESPOLLA

Lola Calverol Barris 

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jesús Ruiz Bueno i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Jaume d’Espolla.

GIRONA

Natàlia Vicens i Renart

Ha mort als 53 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Francesc Alias Ametller 

Ha mort als 56 anys. Era solter. Residia a La Bisbal d’Empordà.

LES PRESES

Josep Pijuan Graboleda 

Ha mort als 67 anys. Era solter. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Privat d’en Bas.

MAÇANET DE LA SELVA

Lluís Sureda Vendrell 

Ha mort als 87 anys. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva. 

OLOT

José Belarmino Brandi Muñiz 

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Esperanza González Ruiz i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

PALAMÓS

Maria Catà Papió 

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Jordi Mestres Esteva. La cerimònia serà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós. 

PALAFRUGELL

Marcelina Navarro Lara 

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Bernardo Gómez Lara. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

PALS

Pepita Molina López

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Manel Llorenç. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

SANT MARTÍ DE LLÉMENA

Pilar Sayols Vilanova 

Ha mort als 91 anys. Era casada ambJoan Trias Rieradevall. Residia a Sant Martí de Llémena. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

SARRIÀ DE TER

Alfonso Bermejo Carmona

Ha mort als 84 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

TORROELLA DE MONTGRÍ

Pere Pascual Aleñà 

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Catalina Isern Tauler. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí. 

VERGES

Jonis Ferrer Roura 

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Concepció Sais Pérez. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

Subscriu-te per seguir llegint