Necrològiques del 29 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Josep Fàbrega Bosacoma

Josep Fàbrega Bosacoma / .

Joan Rovira Soler

Joan Rovira Soler / .

AMER

Narcís Roura Camprodon 

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Neus Nierga Pielies. Residia Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria d’Amer. 

BANYOLES

Xavi Lleal Masgrau 

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Roser Fontàs Serra. Residia a Banyoles . La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

BESCANÓ

Josep Fàbrega Bosacoma 

Ha mort als 88 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Joan Rovira Soler 

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Orpí Camós. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

BLANES

Julio Pardo Cañete 

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Humildad Arocas Saball. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes. 

EL FAR D’EMPORDÀ

Isabel Pi Mauricio 

Ha mort als 94 anys. Era soltera. Residia a El Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda a la funerària Vicens de Figueres

FIGUERES

Carme Argelés Rustullet 

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Josep Oliveras Pascual i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres. 

FONTCOBERTA

Víctor Gómez Mercader 

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Mercè Juanola i Tornabells. Residia a Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

GIRONA

Josep Maria Rebull Costa 

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Montserrat Rodella Ribas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

Josep Arbusà Prats 

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Montserrat Baronat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona. 

Griselda Marin Torrents 

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Esbert Salinas. Residia a Girona La cerimònia serà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià I Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

LES PRESES

Josep Pijuan Graboleda 

Ha mort als 67 anys. Era solter. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Privat d’en Bas.

LLANÇÀ

Joan Riera i Ferrer 

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Alejandra Girona. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de sis de la tarda, al cementiri del Port de Llançà.

MAÇANET DE LA SELVA

Carlos López Navío 

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Antonia López Cortés. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

Isabel Rodríguez Mateo 

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Rey Caballero i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia , a la parròquia de Sant Roc d’Olot .

PALAFRUGELL

Marcelina Navarro Lara 

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Bernardo Gómez Lara. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

Julio Escudero Monge 

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Luisa El Khatbi Abdel-Lah. Residia a Palafrugell. 

SANT JAUME DE LLIERCA

Maria Borrat Gironès 

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Bartomeu Torné Agustí i tenia dos fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí a la parròquia de Sant Jaume de Llierca.

Subscriu-te per seguir llegint