Necrològiques del 30 de maig de 2024

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

M. Dolors Fina

M. Dolors Fina / .

Teresa Passols

Teresa Passols / .

Damià Ortega

Damià Ortega / .

BESCANÓ

Joan Rovira Soler 

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Orpí Camós. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

BLANES

Tante Mogedano Cantero 

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Montserrat Massana Zaforas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Blanes. 

CISTELLA

Catalina Adroher Planas 

Ha mort als 86 anys. Era casada i tenia 3 fills. Residia a Cistella. La cerimònia serà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Cistella.

GIRONA

Griselda Marin Torrents 

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Esbert Salinas. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià I Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

Teresa Passols Salichs 

Ha mort als 98 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

Soledad Vidal Cerdà 

Ha mort als 79 anys. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima del Gironès

Damià Ortega Higueruelo 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Dolores Cabañas Comas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.  

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Conxita Esteve Arché 

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Robert Bassa Frou. Residia a La Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de La Bisbal d’Empordà. 

LA CELLERA DE TER

Carme Alabau Verdaguer 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Barnada Janer. Residia a La Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de La Cellera de Ter. 

LLORET DE MAR

Josep Vilella Caballé 

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar. 

Dolors Martínez Muñoz 

Ha mort als 76 anys. Era casada i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Vicenç Ribot Respecta 

Ha mort als 72 anys. La seva parella, Pilar Cañada Moreno. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia serà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint