Necrològiques del 31 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES

Josep Teixidor Pinsach 

Ha mort als 74 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

CALDES DE MALAVELLA

Nina López Belart 

Ha mort als 73 anys. Era vídua d’Antonio Romera Caler. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

CALDES DE MALAVELLA

Lolita Gener Gelabert

Ha mort als 82 anys. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

M.Dolors Fina de Nouvilas 

Ha mort als 101. Era vídua de Joaquim Almeda Ferrer. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva. 

FIGUERES

Vicenç Magret Sala 

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Paquita Masó Triola. Residia a Figueres. La cerimònia serà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

GIRONA

Soledad Vidal Cerdà 

Ha mort als 79 anys. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima del Gironès

Damià Ortega Higueruelo 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Dolores Cabañas Comas. Residia a Girona. La cerimònia se rà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

Concepción Martínez Fernández 

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Manuel Muñoz Heredia. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilarroja de Girona. 

LA VALL DE BIANYA

Carlos Torras Vilanova

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia serà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Josep Obrer, de La Canya.

PALAMÓS

Juan Zotano Galan 

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria del Carmen García Lorente. Residia a Palamós.  

ROSES

Andrée Coirault « Mami» 

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Roger Senac i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Antonio Gatto Rodríguez

Ha mort als 81 anys. Era casat amb María Alarcón Cortés i tenia dos filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Carmen Aldana Recio

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Victoriano Bueno Castillo i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

Pepita Ramió Girabaltó 

Era vídua d’ Esteve Bonavia Batllosera. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

Subscriu-te per seguir llegint