Necrològiques del 10 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

CADAQUÉS


Albert Zendrera Ferres 

Ha mort als 69 anys. Tenia dos fills. Residia a Cadaqués. 

CASSÀ DE LA SELVA

Joaquim Torrent Castelló

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Trinitat Xirgo Vila. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

Josep Mercader Molla

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Birgitte Engelmann. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CORÇÀ


Mercedes Ortigón Barrantes 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Román Lorenzo Bautista. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Vulpellac.

FIGUERES

Maite López Gabaldón

Ha mort als 56 anys. Tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimonies Funeraria Vicens de Figueres.

Pere Padrosa Puignau 

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Margarita Pierre Mallol i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

Francisco Manjón Galera

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Isabel Gris Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori de Girona.

JUIÀ

Carmen Costa Palahí

Ha mort als 80 anys. Era víuda Gabriel Jerez Rodrigez. Residia a Juià. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Juià.

OLOT

Eduardo Morcillo Cuestas 

Ha mort als 90 anys. Era casat amb M. Rosa Andreu Abella i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

Carmen Rey Caballero 

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Diego Moreno Molina i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Ana Sepúlveda Gómez 

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Alonso Sepúlveda Piñero i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Jordi Ruiz Giménez 

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Montse Martí Sala i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.