Necrològiques de l'11 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ANGLÈS

Carme Bosch Panosa

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jaume Julià Pla. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

BLANES

Juan Antonio Velasco Lucena

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Purificación Estudillo Arjona. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

BEGUR

Jaume Canet Fontàs

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Anna Vázquez Martín. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

Trini Neras Plaja

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Emili Tarrés Casanovas. Residia a Begur. La cerimònia serà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

CALONGE

Maria Rosa Bou Piferrer

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluis Pou Reixach, tenia 3 fills. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 12 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols

CASSÀ DE LA SELVA

Joaquim Torrent Castelló

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Trinitat Xirgo Vila. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

Justina Calvo del Rio

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Pere Magrans Oliva. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

GIRONA

Claudi Gómez Pozo

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Consol Delgado Herrera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

Francisco Manjón Galera

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Isabel Gris Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

Maria Teixidor Geli

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Benet Campasol Canals. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia Sant Josep de Girona.

L’ESCALA

Ascensión Pérez Sánchez

Ha mort als 90 anYs. Era vídua de Juan Pérez Ortega i tenia 3 fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la sala de ceremonies de funeraria Àltima de Figueres.

SALT

Lluís Bartrina Cullell

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Carme Rams Turón. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, a l tanatori Mémora de Salt.

SANT GREGORI

Maria Saurí Bosch

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Isidre Cufí Solà. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Gregori.

VENTALLÓ

Francisca Roca Guillem

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Pere Serramitjana Guinart. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Ventalló.

VILADASENS

Rosa Alex de Pau

Ha mort als 94 anys. Residia a Viladasens. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Viladasens.

Subscriu-te per seguir llegint