Vols practicar el Pitch&Putt? Coneix tres camps per jugar a Girona

Una pràctica que combina oci, esport i lleure i que permet estar en contacte amb la natura

Un esport obert, dinàmic i apte per a totes les edats per practicar-lo a l'aire lliure.

Un esport obert, dinàmic i apte per a totes les edats per practicar-lo a l'aire lliure. / Pixabay

Vols practicar el Pitch&Putt a les comarques gironines?. Coneix aquí tres opcions per a la pràctica d'aquest esport que es pot fer de manera individual, amb amics o amb família i és apte per a totes les edats. El Pitch&Putt, que consisteix en superar un camp de 9 a 18 forats, reuneix elements com l'oci, l'esport i el lleure. Un altre dels seus avantatges és que permet el contacte directe amb la natura, ja que la majoria de camps i instal·lacions estan situats en paratges naturals. A més, es pot combinar l'esport amb la restauració donat que tots els camps ofereixen una oferta gastronòmica, a més d'altres serveis com ara classes de formació.

Par3 Pitch&Putt Gualta, una instal·lació fantàstica al costat del Montgrí

El Par3 Pitch&Putt Gualta es troba a tocar de Torroella de Montgrí i està protegit de la tramuntana pel massís del Montgrí. Un fantàstic camp PAR 3 de 18 forats al cor de l'Empordà, de distàncies curtes, obert a tothom i on no cal ser soci ni tenir llicència federativa.

La idíl·lica situació del camp enmig d'un esplèndid bosc centenari i el seu acurat disseny amb llacs i greens envoltats de búnquers fan del recorregut de 2 a 3 hores un repte per jugadors de tots els nivells. Dos recorreguts, el llarg de 1710 metres i el curt homologat per a competicions EPPA de 1196 metres. Els primers nou forats són dins del bosc i els segons nou de tipus link amb greens molt amplis.

El camp també disposa d'una Escola de Golf on es fan classes d'iniciació per només 9€/hora i cursets per tots els nivells. 

Les instal·lacions es troben situades al cor de l'Empordà.

Les instal·lacions es troben situades al cor de l'Empordà. / DdG

Per Setmana Santa, Nadal i estiu es fan casals esportius per infants que tenen l’objectiu d’acostar el pitch&putt als més petits de manera amena i divertida. Les instal·lacions inclouen el camp de pràctiques amb una trentena de posicions de tir, moltes de les quals estan sota cobert, putting green, búnquer de pràctiques i zona d'aproximació, 4 pistes de pàdel i una Casa-Club amb vestuaris, àmplia botiga i un restaurant-cafeteria.

Una càlida rebuda us espera del nostre equip de professionals, l'objectiu dels quals és fer-vos gaudir d'una bona estona amb serveis de qualitat i fer que la vostra visita sigui memorable!

El Pitch&Putt Peralada, un camp perfecte per gaudir d'una gran jornada

Pitch&Putt Peralada és el camp ideal pels amants del joc curt i pels iniciats al golf. El disseny dels seus 9 forats amb doble sortida garanteixen la diversió i el fan accessible a tota mena de jugadors. Amb un recorregut força pla, sense obstacles d’aigua i amb una notable presència de bunkers, el joc curt i l’aproach seran els protagonistes. No perdis l’oportunitat de descobrir-lo i gaudir-hi d'una gran jornada de joc o de disputar-hi d'un dels seus tornejos.

Les instal·lacions inclouen un camp de pràctiques de dos nivells, zones de putting green, gimnàs, un camp de golf de 18 forats i una exclusiva Pro-shop on adquirir equipament de les millors marques. També compta amb una acadèmia de golf on iniciar-se en aquest esport o perfeccionar la seva tècnica de la mà dels seus professionals.

Una de les característiques del camp és que és força pla.

Una de les característiques del camp és que és força pla. / DdG

A banda de poder practicar aquest esport, el Pitch&Putt Peralada ofereix també altres al·licients molt atractius. Per exemple, es pot completar l'experiència Peralada Resort reservant una estada a l'Hotel Peralada 5 estrelles, jugant al Golf Peralada, gaudint d’un tractament de vinoteràpia al Wine Spa, degustant l’excel·lent oferta culinària o visitant l’exclusiu Celler Peralada.

Pitch&Putt Mas Tapiolas, a Solius, esport i relax en un escenari idíl·lic

La vall de Solius, considerada com un dels espais més emblemàtics de la Costa Brava per la seva gran bellesa natural i paisatgística, acollí el primer Pitch&Putt de Catalunya i de l’Estat Espanyol i fou considerat durant molts anys un entorn ideal per a la pràctica d’aquest esport a causa de la seva orografia i del microclima específic d'aquesta vall, a redós de la serra de l'Ardenya i temperat per la proximitat del mar. 

L'Hotel Sallés Mas Tapiolas va prendre el relleu d’aquests orígens amb el magnífic camp de la seva extensa finca a la vall

Aquest Pitch&Putt compta amb 18 forats i un recorregut de gran disseny, plaent i estimulant, que respecta les característiques de la naturalesa de l’entorn. Búnquers i llacs ubicats estratègicament, el converteixen en un camp esportiu i tècnic per als jugadors més exigents tot i que la configuració dels seus carrers el fan apte per a tots els nivells. Disposa de zona de pràctiques i putting green. 

Un camp que és un luxe per als amants del golf i la natura.

Un camp que és un luxe per als amants del golf i la natura. / DdG

Un camp excel·lent obert al públic en general i que es completa amb un professor de golf qualificat per a qui ho desitgi, el servei de lloguer de material i tot el que pot oferir un exclusiu hotel com el Mas Tapiolas, com ara el seu prestigiós restaurant. 

Pensant en la comoditat als jugadors, el camp disposa d'un aparcament específic i exclusiu.