Equipa’t i posa la teva moto a punt

Motoscoot ofereix un servei tècnic, personalitzat i integral tant per a particulars com per a professionals

Exterior de la seu de l'empresa a Girona.

Exterior de la seu de l'empresa a Girona. / DdG

David Céspedes

David Céspedes

Arriba el bon temps, deixem enrere les temperatures més fredes i pels nostres desplaçaments diaris una bona opció és la moto. Tant si el que necessitem fer és un recorregut urbà per anar a la feina o bé utilitzem la moto per a desplaçaments relacionats amb l’oci i el temps lliure -anar a la platja o sortida amb moto els caps de setmana amb els amics- el que hem de tenir molt present és que ara és el moment de deixar la motocicleta a punt i sotmetre-la a una bona revisió.

Motoscoot, un dels principals distribuïdors i una referència a nivell nacional dins del mercat del motociclisme, ofereix el servei d’atenció tant pel client que utilitza la moto en el seu dia a dia com pel que es dedica a la competició. El seu servei integral i personalitzat compta amb els millors tècnics i especialistes per cobrir qualsevol necessitat. Arribada la primavera i a punt d’encarar l’estiu és el moment ideal per portar a terme una bona revisió del sistema de frenada de la moto, els pneumàtics i altres elements claus que garanteixin una conducció segura. I també és el moment d’equipar-se amb la roba d’estiu, jaquetes o guants.

Pel que fa a la competició, a Motoscoot s’encarreguen de tots els aspectes ja el seu equip tècnic et pot recomanar quin tipus de preparació cal segons quina sigui la modalitat competitiva. A banda de la part tècnica de la moto, a Motoscoot els amants de la competició i els pilots podran trobar tot el material i accessoris necessaris: cascs per a diferents competicions, pantalons, guants, jaquetes, botes, proteccions...i tot des dels 3 anys fins a talles d’adults i amb les primeres marques. El seu equip tècnic de competició està preparat per oferir tot el coneixement necessari per aconseguir els resultats desitjats, sigui quina sigui l’especialitat.

Un altre dels seus valors és l’aconsellament personalitzat de manteniment que ofereix. Igualment, disposen de pneumàtics de les principals marques de referència del mercat, així com també una àmplia gamma de motos de competició per a les modalitats de supermotard, motocross, iniciació o infantil. També es poden trobar altres models de motos de carretera, scooters, maxiscooters, motos de marxes, etc...Tot plegat, una oferta per donar un servei integral i complet.

Les xifres del seu èxit

Motoscoot.net suma més de 15 anys d’experiència i té la seva seu a Girona. Amb un catàleg de més de 160 marques, s’ha convertit en un dels distribuïdors i principals portals online a nivell nacional, tant pel professional com pel particular. La botiga de Girona forma part del centre logístic de Motoscoot-net, amb un magatzem de 1.500 metres quadrats, una plantilla de 40 treballadors, un stock de més de 65.000 referències i amb tot un equip de tècnics especialistes en qualsevol tipus de moto i que està disponible per a consultes i assessorament als clients. A més, està capacitat per a fer enviaments a tot el món.