Ludotech Cafè s'acaba d'estrenar a Celrà oferint un espai d'oci infantil on tots els nens i nenes podran passar una bona estona, jugant amb companys i amics i, els caps de setmana, a més podran gaudir també dels personatges de la família Mickey Mouse i Spiderman que, a partir de les 6 de la tarda, protagonitzaran els jocs infantils. Però Ludotech Cafè no és únicament un espai d'oci infantil sinó que els pares i acompanyants disposen d'una zona de descans mentre els seus fills juguen. 

Una de les àrees de joc a disposició dels infants. DdG

El parc infantil és apte per a infants amb edats compreses entre 1 i 10 anys. A més a més, és un lloc ideal per a celebrar festes d'aniversaris amb la companyia de família i els amics on la mascota del centre s'encarrega de portar el pastís. A Ludotech Café disposen de menús especials d'aniversaris i serveis de cafeteria per a pares i mares, a més d'una gran àrea perquè juguin els més petits amb diversos elements a la seva disposició com tobogans, piscina de boles i també una zona per a dibuixar i llegir contes.

La cafeteria ofereix diàriament una carta per a esmorzars. DdG

I mentrestant, al Ludotech Café els adults poden aprofitar la zona de la cafeteria per a les celebracions d`aniversari, on s'ofereixen també plats vienesos i refrescos. A més Ludotech Cafè disposa cada dia d'una carta especial per esmorzar.

A la ludoteca, disposen de jocs de simulació, on els més petits gaudeixen, aprenen i comparteixen amb altres nens, passant moments agradables amb els seus amics. Un altre dels seus valors és que obre les portes diàriament amb el següent horari:

Dilluns 8:30h - 20:00h

               Dimarts 8:30h - 20:00h

               Dimecres 8:30h - 20:00h

               Dijous 8:30h - 20:00h

               Divendres 8:30h - 22:00h

               Dissabte 9:00h - 22:00h

               Diumenge 9:00h - 20:30h

Vine i comparteix un moment especial i de diversió. Ens trobaràs a la carretera principal de Celrà.