2x1 per escoltar "Corals Joves de Catalunya"

Corals Joves de Catalunya

Corals Joves de Catalunya

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis un 2x1 per escoltar "Corals Joves de Catalunya".

Intèrprets: Federació de Corals Joves de Catalunya: Cor Geriona, Cor de la Universitat de Girona, Coral Juvenil Xalest d’Igualada, Cor Albada de l’Agrupació Madrigal, Roig Korai, Cor Jove de la Coral Sant Jordi, Cor Jove l’Arc, Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida, Coral Sinera, Cor Jove del Moianès, Cor Jove de l’Escola de Música Musicant, Aglepta i Coral del Conservatori de Sant Cugat. Ferran Passola, tenor solista. GIO Symphonia. Xavier Pastrana, director.

Les veus de les Corals Joves de Catalunya s’uneixen a Girona per presentar l’espectacle El cor del Mediterrani

A la primavera, amb l’arribada del bon temps, floreixen els camps i jardins, les flors es despleguen en tota la seva bellesa i la brisa mediterrània impera els paisatges. Corals Joves de Catalunya és una organització que es dedica a promoure i fomentar la música coral entre els joves de Catalunya des del 1970. Amb motiu de reunir els cors juvenils del país, l’Auditori de Girona acollirà un concert amb un repertori ample apte per cors mixts i veus blanques, de compositors catalans, amb sons que evoquen el paisatge de les nostres comarques i unes harmonies tranquil·les que transmeten la calma del nostre mar.

Diumenge 21 d'abril, a les 18 hores, a l'Auditori de Girona. Preu: 18€.

Podeu reservar les entrades a les nostres oficines, o bé trucar al 972 20 20 66 (de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores), o bé per correu a subscripcions@ddg.catabans del dijous 18 d'abril. Promoció limitada.