2x1 per veure "La nostra ciutat"

La nostra ciutat

La nostra ciutat

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis un 2x1 per veure "La nostra ciutat".

Direcció: Ferran Utzet. Text: de Thornton Wilder. Dramatúrgia: Llàtzer García. Intèrprets: Anna Sahun, Anna Castells, Marc Bosch, Xavier Ripoll, Maria Ribera, Tai Fati, Biel Montoro, Mercè Pons, Carles Martínez, Lluís Oliver, Jenny Beacraft, Isabel Rocatti, Norbert Martínez, Jordi Coromina, Josep Sobrevals.

El director Ferran Utzet porta a escena la mítica Our Town, del dramaturg nord-americà Thornton Wilder, Premi Pulitzer de teatre 1938.

Un espectacle coral que, a través d’una historia costumistai amb 15 personatges a escena, ens parla sobre què significa ser humà.

La nostra ciutat, que compta amb l’adaptació del gironí Llàtzer García, parla del pas del temps a través de la història d’una petita ciutat i els seus habitants, de com en la seva existència senzilla i quotidiana s’hi amaga el secret de la vida i la mort.

En un teatre, el regidor presenta al públic la vila rural de Grover’s Corners, a New Hampshire (EUA), i els seus habitants: les famílies Gibbs i Webb, que són veïnes. Especialment l’Emily Webb i el George Gibbs, que aviat s’enamoraran i es casaran. Al llarg de dotze anys se seguiran els canvis en la vida d’aquesta parella: de la mundanitat a la devastació passant pel romanticisme. Un microcosmos del cicle de la vida que és, en paraules del dramaturg Edward Albee, “la millor peça americana que s’hagi escrit mai”.

Funció accessible amb subtitulat adaptat, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars.

Divendres 24 de maig, a les 20 hores, Teatre Municipal de Girona. Preu: 28€.

Podeu reservar les entrades a les nostres oficines, o bé trucar al 972 20 20 66 (de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores), o bé per correu a subscripcions@ddg.catabans del dimecres 22 de maig. Promoció limitada.