2x1 per veure "Un cor normal"

Un cor normal

Un cor normal

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis un 2x1 per veure "Un cor normal".

Direcció: Josep Maria Cortada. Intèrprets: Martí Aguer, Marc Casanovas, Eric Domene, Marta Figueras, Eric Jiménez,´Toni Naranjo, Jaume Parés, Nil Prats, Salvador Torres, Arnau Vilarrasa.

2a part del díptic "Una opció de vida"

Aquesta obra, ambientada a Nova York durant els inicis de l'epidèmia de la sida als anys vuitanta, segueix els esforços d'un home per trencar la conspiració de silenci, indiferència i hostilitat de l’administració pública i de bona part de la comunitat gai, i per aconseguir el reconeixement d'una malaltia que amenaça de canviar-ho tot.

La Funcional Teatre ens presenta la seva versió del text de Larry Kramer, de caràcter autobiogràfic, dins del díptic anomenat "Una opció de vida", format conjuntament per aquest espectacle i "Diàlegs de Carmelites", que es va presentar durant els mesos d’abril i maig a l’antiga seu del Casino Menestral de Figueres.

Dissabte 22 de juny a les 20h a la Sala la Planeta de Girona. Preu: 12€.

Podeu reservar les entrades a les nostres oficines, o bé trucar al 972 20 20 66 (de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores), o bé per correu a subscripcions@ddg.catabans del dijous 20 de juny. Promoció limitada.