Oriol Carrió, de la Pastisseria Carrió (carrer de Bailèn, 216, Barcelona), ha guanyat el concurs de la Ruta dels Millors Panellets de pinyons Artesans de Catalunya en una edició en la qual s'han presentat 38 forners i pastissers. Els seus panellets s'han emportat la màxima puntuació dels experts en els diferents aspectes que havien de valorar: estructura global, imatge exterior, qualitat dels pinyons, valoració del massapà i sabor i estructura en boca.

Pastissers de tercera generació

Oriol Carrió i la seva germana Anna són pastissers de tercera generació. "Volem donar a conèixer la nostra visió de la pastisseria, arrelada a la tradició de la terra i el bon 'savoir-faire' de la pastisseria francesa". Tots dos continuen amb la botiga familiar que van obrir els seus pares fa ja 40 anys, a Gràcia. "Ara hem volgut afegir un toc més actual, més personal, destacant el producte i la matèria primera. I sempre oferint un tracte familiar i agradable".

El segon classificat ha estat Andreu Bertrán del Forn Mistral (Barcelona) i el tercer, Albert Sánches de la Pastisseria Joan (El Papiol).

Entre els membres del jurat estaven els pastissers Enric Rosich i David Payás, els tècnics en pastisseria Paco Hidalgo i Josep Ramon Cuadras, i el professor de pastisseria del Gremi de Forners de Barcelona, Rafa Batalla.