Ferran Adrià revela que va fer la universitat gastronòmica a Madrid perquè a Barcelona "no la van acceptar"
El cuiner i fundador del Bulli: "Ho vaig intentar quatre o cinc vegades i no ho veien important"
ACN
El cuiner i fundador del Bulli, Ferran Adrià, ha revelat que va optar per impulsar la universitat gastronòmica a Madrid –el Madrid Culinary Campus (MACC)- perquè a Barcelona "no la van acceptar". "Ho dic per primera vegada.... vaig proposar quatre o cinc vegades poder fer una universitat gastronòmica a Barcelona i no m'ho van acceptar perquè creien que no era important", ha assegurat Adrià al 'Via Lliure' de Rac1. "La MACC està situada a la Universitat Pontifícia de Comillas i l'he muntat amb Andoni Luis Aduriz, del restaurant Mugaritz", ha continuat el prestigiós cuiner, que també ha destapat que va renunciar a tenir un restaurant a l'estadi Santiago Bernabéu. "Vaig dir que no perquè el futbol i el Barça són sagrats", ha afirmat Adrià.
En paral·lel, el fundador del Bulli ha anunciat que el proper 1 de maig tornarà a obrir al públic el Museu del Bulli, el Bulli1846. "És molt important per preservar el llegat del que va ser el restaurant, perquè d'aquí a 50 o 100 anys la gent pugui saber què era el Bulli", ha reflexionat en veu alta Adrià, que ha recordat que la Bullipedia és un altre dels molts projectes que té entre mans. "Serà la primera gran enciclopèdia sobre gastronomia, creativitat i innovació del món", ha puntualitzat el reconegut cuiner
- Els metges demanen eliminar-lo dels sopars: té fama de saludable, però no ho és
- El truc de la fregona que fa embogir a tothom: les juntes queden impecables
- Així captava a noies el lama detingut per donar mercuri als seus fidels: "La relació sexual serà un instrument de més consciència
- Gairebé 18.000 persones es presenten a les oposicions per a cobrir 9.344 places docents a Catalunya
- Quin temps farà aquest dissabte a Girona?
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Tanca la residència Bellamar de Platja d’Aro
- Els productors de musclo del Delta preveuen que totes les cries provinguin de Roses entre els pròxims quatre i sis anys