T'atreveixes a combinar el coulant i el pastís de formatge?
Et presentem la recepta estrella sense sucre
Cuina-les pas a pas
A. Nego
Tens un sopar o un dinar i ets l'amfitrió? Tens ganes de sorprendre els teus convidats? O tens ganes de fer unes bones postres per a tu? Avui et portarem unes postres ben bones i senzilles de fer. Només necessitaràs posar-hi ganes i ser un amant del formatge; t'hi atreveixes? El coulant i el pastís de formatge són dues de les postres més consumides a Espanya, així doncs, i si fem una fusió d'ambdues, que et sembla? Et deixem la recepta perquè les provis i el seu sabor et sorprendrà gratament.
Si barreges les dues postres obtindràs una combinació explosiva que et farà la boca aigua a tu i als teus convidats. A més, podràs continuar cuidant-te perquè aquesta recepta no porta sucre i només necessitaràs quatre ingredients.
Així és com pots preparar la recepta del coulant de pastís de formatge amb la qual triomfaràs en tots els àpats.
Coulant de pastís de formatge
Ingredients per a quatre coulants
- 200 g de formatge crema light.
- 120 g de farina de civada.
- 4 ous.
- 1 culleradeta d'estèvia o l'edulcorant que més t'agradi
Elaboració:
- Barreja tots els ingredients fins a obtenir una textura cremosa i homogènia i, reparteix-la en motlles individuals de silicona per a coulant o flams.
- Cobreix els motlles amb la massa dins amb paper film i fica'ls al congelador durant almenys dues hores. Després preescalfa el forn a 200 °C amb calor amunt i avall. Treu el paper film i enforna els coulants durant uns 20-25 minuts.
- Per donar-li un toc final, trosseja una galeta i posa-la per sobre abans de servir.
- Així és com has de caminar (segons els nutricionistes) per perdre pes sense esforç
- El PP proposa una “autopista fiscal” perquè Catalunya sigui la comunitat que pagui els impostos més baixos
- Les pluges augmenten la capacitat dels embassaments per sobre del 18%
- El truc de la fregona que fa embogir a tothom: les juntes queden impecables
- Pere Guardiola admet que la UEFA només permetrà 9.000 espectadors a Montilivi per la Champions
- Els metges demanen eliminar-lo dels sopars: té fama de saludable, però no ho és
- «Després d’un any amb fàrmacs antiobesitat es torna al mateix pes»
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona