Rosques d'Anís
Descobreix com fer-les pas a pas
![La recepta de les rosques d'anís](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/af2017e3-2476-41dc-ac59-3d4978164936_16-9-discover-aspect-ratio_default_0.jpg)
La recepta de les rosques d'anís / getty images
Eva Remolina /AMIC
Si ets un amant dels dolços, aquesta recepta t'encantarà. Només necessitaràs seguir els passos que et donem i en un tres i no res podràs gaudir d'aquestes meravelloses rosques d'anís.
Ingredients:
- 500 grams de farina
- 3 ous
- 150 grams de sucre
- 150 ml d'oli d'oliva suau
- 100 ml d'anís
- Ratlladura d'una llimona
- 1 sobre de llevat químic (10-15 grams)
- Sucre per empolsimar
Instruccions:
Preparar la massa:
En un bol gran, bat els ous amb el sucre fins que la mescla quedi blanquinosa i espumosa.
Afegeix l'oli d'oliva i l'anís a la mescla d'ous i sucre, i remena fins que quedi tot ben integrat.
Incorpora la ratlladura de llimona i el llevat químic a la farina. Afegeix la farina a poc a poc a la mescla líquida, remenant contínuament fins a obtenir una massa homogènia. Si la massa queda massa enganxosa, afegeix una mica més de farina fins que es pugui treballar fàcilment amb les mans.
Formar les rosques:
Preescalfa el forn a 180 °C.
Amb les mans lleugerament enfarinades, agafa petites porcions de massa i forma cilindres d'uns 10 cm de llarg i 1 cm de gruix.
Uneix els extrems de cada cilindre per formar una rosqueta, pressionant lleugerament perquè quedin ben segellats.
![Prepara unes delicioses rosques d'anís](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/02c1b59b-66f2-4799-8edc-88aca4d152e5_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
Prepara unes delicioses rosques d'anís / freepik
Enfornar:
Col·loca les rosques en una safata de forn folrada amb paper de forn, deixant una mica d'espai entre elles perquè puguin créixer.
Empolsima les rosques amb sucre per sobre.
Forneja durant uns 15-20 minuts, o fins que les rosques estiguin daurades i cruixents.
Deixar refredar:
Retira les rosques del forn i deixa-les refredar sobre una reixeta.
Suggeriments:
Pots afegir una mica de canyella a la massa per donar-li un toc especial.
Si no tens anís, pots substituir-lo per algun altre licor aromàtic o una essència de vainilla.
- Veïns i familiars de les víctimes del tiroteig de la Font de la Pólvora reclamen detencions als Mossos
- El càmping ‘pijo’ que triomfa a les xarxes
- Girona prepara un «projecte de gran reparació» de l’estructura de la plaça Catalunya
- Mor assassinada de manera violenta l''influencer' de 21 anys Catalina Gutiérrez
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Cassà de la Selva atrapa i denuncia un incívic que va llançar un sofà al costat d'una zona de contenidors
- Necrològiques del 8 de juliol de 2024
- Mor als 43 anys Elsa Llorente, periodista de la cadena SER i laSexta