Aquest cap de setmana celebra la Festa Major de Massanes

Del 4 al 7 d'agost podràs gaudir d'un munt d'activitats

Festa Major Massanes 2023

Festa Major Massanes 2023 / Instagram Massanes

Cristina Clopés

Cristina Clopés

La Festa Major de Massanes dona el seu tret de sortida divendres 4 d'agost al pati de l'Església amb un concert d'Havaneres amb 'Son de l'Havana', acompanyat de rom cremat. A continuació, a la zona poliesportiva començarà la 'Festa Jove' amb 'El cigarrito de después', 'Kumbara' i 'Maresme Roots Sound System'.

El dissabte 5 al matí hi haurà una festa de l'escuma amb vermut per grans i petits. Al voltant de les 18 hores hi haurà una jornada de jocs tradicionals gegants i l'espectacle 'Festa a la plaça' i a partir de les 22 hores, l'Orquestra Venus brindarà màgia musical amb el concert i ball de Festa Major. 

Diumenge a les 12 hores se celebrarà la missa solemne de Festa Major, seguit d'un còctel. A la tarda hi haurà una festa infantil d'inflables a la zona poliesportiva del municipi. Al voltant de les 23 hores hi haurà el concert de 'Centauro La Grupestra' i a les 2 hores de la matinada 'DJ Pol' amenitzarà una nit plena de música.

Programació divendres 4 d'agost

Programació divendres 4 d'agost / Ajuntament Massanes

Per acabar la Festa Major de Massanes, dilluns 7 d'agost a les 11 hores hi haurà un tobogan 'Splash Slide' al carrer Lluís Roura i a la tarda es podrà anar a fer tir amb carrabina d'aire comprimit al camp de Tir de Massanes. En aquesta activitat hi haurà 4 categories de participació, des dels més petits fins als majors de 35. Desitgem que gaudiu d'una Festa Major inoblidable.