Plans per aquest cap de setmana a Pals

Platgeta i Festa Major

Del divendres 4 al 6 d'agost

Pals

Pals / Ajuntament

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Aquesta setmana s'està celebrant la Festa Major de Pals i diumenge tancarà els seus actes, així que, si tens ganes de passar-ho bé, aquest pot ser el teu pla de cap de setmana. Durant la setmana s'han dut a terme un munt d'activitats, però entre avui i diumenge podràs gaudir d'una programació d'allò més atractiva.

Aquesta tarda a les 18 hores hi haurà la cercavila del poble amb 'els Dracs' i 'els Geganters de La Bisbal'. A les 20 hores es farà el pregó municipal i a partir de les 20:30 hores hi haurà un munt d'activitats per amenitzar la nit: animació amb 'Ostwald Estudios Show', concert 'The Covers Band' i sessió de DJ amb 'Costa Brava Dj's'.

Demà, dissabte 5 d'agost se celebrarà l'Escape Room 'El cofre del Tresor', la durada del qual anirà des de les 15 hores fins les 21 hores. Així doncs, podran passar diversos grups i qui hi vulgui participar ha de comprar les entrades prèviament a la web entrapolis.com. Les inscripcions valen 1 euro. A les 20 hores hi haurà un ofici solemne amb 'el Cor de la Tallada' i a la nit hi haurà concert amb el grup 'Ruc'n'Roll, fent un tribut al rock català.

Programació Festa Major Pals 2023

Programació Festa Major Pals 2023 / Ajuntament

Per acabar la Festa Major i un cap de setmana impressionant, diumenge 6 d'agost a les 19 hores se celebrarà el concert de Festa Major amb l'Orquestra Selvatana i a la nit, hi haurà el ball final de Festa Major amb l'orquestra a la Plaça Catalunya. Esperem que gaudiu d'un bon cap de setmana i Festa Major, que l'estiu no s'aturi!