Aquest dimecres 9 d'agost comença la Festa Major de Maçanet de la Selva

Una setmana repleta de concerts, exposicions i balls

'Els Catarres', 'Versions per Xics' i el' XIII Sobre Rodes'

Del 9 al 13 d'agost

Festa Major Maçanet de la Selva 2023

Festa Major Maçanet de la Selva 2023 / Instagram

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Aquesta setmana se celebra la Festa Major de Maçanet de la Selva i amb ella una gran programació per a grans i petits. Dimecres 9 d'agost, se celebrarà el pregó de Festa Major al voltant de les 20 hores a la Pista Jardí, però durant tota la tarda es podrà gaudir de diverses exposicions a diversos punts de la localitat. I a partir de les 22:30 hores a l'espai de barraques hi haurà nit de grups locals.

Dijous 10 d'agost, Sant Llorenç, patró de la població. Durant aquest dia hi haurà repic de campanes i missa solemne en honor al Sant, seguit d'un vermut. A la tarda hi haurà audició de sardanes i concert de Festa Major amb l'Orquestra Selvatana i a les 23 hores, a la Pista Jardí es podrà gaudir d'una nit de ball amb l'Orquestra Selvatana i a l'espai de barraques, a partir de les 23:30 hores hi haurà diversos grups que amenitzaran una nit ben 'mogudeta' amb el grup 'Di-Versiones', 'The Pink Goats' i 'Tutú-Keké'.

A la vista del cap de setmana, divendres 11 d'agost, hi haurà un matí replet d'activitats pels més menuts del poble. Entre les 10:00 i la 13:00 hores del migdia hi haurà un parc d'aventures gratuït a la Pista Jardí i, a la tarda, tornarem a poder gaudir d'audició de sardanes i concert de Festa Major amb l'Orquestra Costa Brava. A les 18 hores se celebrarà el 'XIII Sobre Rodes', organitzat pel JAG. I a partir de les 23 hores hi haurà ball amb l'Orquestra Costa Brava i a l'espai de barraques assistiran 'Els Catarres', 'Porto Bello' i 'La Masovera Barbuda'.

Festivalot 2023: Els Catarres

Festivalot 2023: Els Catarres / Festivalot 2023: Els Catarres

El dissabte 12 d'agost durant tot el dia se celebrarà el 'Circuit 4x4' al Camp d'en Brossa i a la tarda, l'Orquestra Maravella ens tornarà a obsequiar amb la seva audició de sardanes i concert de Festa Major. A la nit hi haurà ball amb l'Orquestra Maravella i nit de concerts amb 'Dorian', 'Fugados de Alcatraz' i 'Ahuix-DJ'.

Per finalitzar una Festa Major d'allò més intensa, el diumenge al matí hi haurà la trobada de puntaires amb la col·laboració de les 'Mestresses de Maçanet', al voltant de les 10:00 hores a la Pista Jardí. El 'Circuit 4x4' continuarà durant tot el diumenge i al voltant de les 18 hores es farà la Cercavila de gegants, seguit de la proclamació de l'Hereu i la Pubilla 2023. 

A les 19:30 hores hi haurà un concert especial pels més petits, 'Versions per Xics' a l'espai de barraques. I a partir de les 23 hores podreu gaudir del tribut a 'Mecano', a la Pista Jardí i de la 'Festa Flaix' a l'espai barraques, donant així, per acabada la Festa Major 2023. Us desitgem una bona festa!