Coneixes el Mirador del Drac?

Una excursió que et durà a un món màgic

El mirador del drac

El mirador del drac / Ajuntament de Vilallonga de Ter

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Si t'agrada la naturalesa, la màgia i caminar, aquesta excursió és ideal per a tu! La província de Girona té un munt de racons inèdits que de segur no coneixes. Avui et presentem aquest raconet tan especial que t'encantarà i més si tens nens

Coneixes el Ripollès?

Vilallonga de Ter és una població del Ripollès, la qual és famosa per les seves escultures a l'aire lliure i més concretament, pel Mirador del Drac. Aquest mirador és sorprenent i té diverses llegendes protagonitzades per aquest.

Com arribar al Mirador del Drac

Quan arribis a Vilallonga de Ter, aparca el cotxe just a l'entrada del municipi i veuràs que hi ha un camí senyalitzat que puja cap al mirador. S'ha de pujar un petit turó, però compte amb els nens si són molt petits.

Estàtues del recorregut

Estàtues del recorregut / Ajuntament

El Mirador del Drac

Allà, a mesura que aneu pujant trobarem estàtues de tota mena fetes de metall, des d'una bruixa a diversos rèptils. Durant tot el camí trobareu varietat d'estàtues i conjuntament formen una llegenda. Al cim del turó hi trobareu el Drac, el qual fa espectacle de llums i so . 

Horaris de l'espectacle del Drac

A l'estiu, a les 14 i a les 22 hores i a l'hivern a les 13 i a les 21 hores.

La llegenda i les estàtues

La llegenda la va escriure Josep Miró Ballabriga i les estàtues les ha fet un veí del municipi, Pere Sau, així doncs, la màgia està servida durant el vostre cap de setmana, que la Bruixa Malavella no t'atrapi!