Rafael Amaya s'incorporarà avui a les 22.30 hores a Hospital Central. A partir d'aquest nou capítol, titulat Sobrevivir a pesar de todo, l'actor mexicà es posarà a la pell d'Enrique, un atractiu metge que revolucionarà el servei d'Urgències de la longeva ficció de Telecinco.

Enrique és un jove metge la personalitat carismàtica del qual, sumada al seu atractiu físic, inundarà el servei d'Urgències d'Hospital Central des del mateix instant de la seva arribada.

La presència del nou doctor no passarà desapercebuda entre les dones de l'hospital i la seva actitud seductora el portarà a acostar-se a Raquel i Valeria, encara que també generarà certs enfrontaments amb Vilches.

Els metges s'esforçaran per superar els tràgics esdeveniments viscuts i la presa de decisions respecte al futur es convertirà en un assumpte espinós que generarà tensió entre Vilches i Maca, agreujada per un cas de presumptes maltractaments infantils en el qual intervindran els dos metges. Esther, per la seva part, estarà disposada a realitzar algunes concessions per convertir-se en una escriptora d'èxit.

Telecinco fa uns dies que fa ?promoció dels nous capítols i ha col·locat la sèrie, que darrerament no tenia l'audiència esperada, aquesta nit. Si tot va segons allò previst, els doctors del Central estaran en antena diverses setmanes. La incògnita és saber si hi haurà una pròxima temporada. Els actors estan sense treballar des del juliol. La sèrie va començar fa més de deu anys.