Les plataformes de streaming continuen en una dura competència per fer-se amb el públic del mercat audiovisual, i al llarg d'aquest any 2022 estan potenciant notablement la seva oferta de continguts.

Una de les quals més ha impulsat el seu catàleg en els últims mesos és HBO, que amb el llançament de HBO Max ha apostat fort per a fer front als seus principals competidors, com Netflix, Amazon Prime Vídeo o Disney+.

Al llarg dels últims mesos, la plataforma ha presentat nous títols, així com temporades recentment estrenades d'altres sèries ja conegudes.

Pennyworth

Els usuaris de HBO Max podran gaudir de les temporades 1 i 2 a partir de l'1 d'agost. La sèrie originalment va ser llançada l'any 2019 i compte la història d'Alfred Pennyworth, antic membre de les forces especials de Londres que s'encarrega de treballar per al pare de Bruce Wayne.

Fortitude

La plataforma fitxa per al seu catàleg el dia 11 aquesta sèrie de l'any 2015 que compta amb tres temporades, que seran incorporades de cop. Fortitude és el nom d'una localització fantàstica i bella on mai ocorre cap crim.

Sherlock

Sherlock va veure la llum l'any 2010 i va concloure el 2017, deixant al seu pas 4 temporades. Basada en el mite del detectiu Sherlock Holmes, ambientat en el segle XXI.

Misfits

La plataforma ofereix totes les temporades d'aquesta sèrie a partir del dia 13, estrenada el 2009 i basada en la fantàstica història d'uns joves delinqüents que adquireixen superpoders.

The office

El 15 d'agost els fans de la famosíssima "sitcom" podran gaudir de tot el lliurament a la plataforma habitada. Tota la trama transcorre en una oficina als Estats Units, on els personatges breguen amb la seva vida personal i els seus problemes amb un to còmic.

La casa del dragón

HBO estrenarà el pròxim dia 22 la seqüela de la cèlebre sèrie Joc de Trons. La història transcorre en el mateix univers que l'original, 300 anys abans, durant els començaments de la casa Targaryen. Està basada en la novel·la de George R.R. Martin "Fuego i sangre".

Una de les estratègies de promoció i interacció amb el públic és una aplicació específica creada amb la finalitat que cada usuari criï i entreni al seu propi drac: "DracARys".

Fills de Katrina

Aquest documental narra l'impacte de l'huracà Katrina en la joventut de Nova Orleans i estarà disponible a partir del 25 d'agost.

Pequeños detalles

Produïda per Warner Bros, aquesta pel·lícula estrenada fa a penes un any narra la història d'un xèrif i un detectiu que intenten donar caça a un assassí en sèrie que actua sempre sota els mateix mètodes.