La Terremoto de Alcorcón aborda la sexualitat femenina

L’actriu i cantant debuta avui a La 2 de RTVE Calalunya presentant el nou programa «Sexband»

La Terremoto de Alcorcón. | RTVE

La Terremoto de Alcorcón. | RTVE / ddg. girona

ddg

En els darrers anys, les dones han fet una passa endavant i han començat a parlar de sexe, a expressar els seus desitjos i necessitats de manera oberta i pública. Amb aquesta premissa debuta Sexband, la nova aporta de RTVE Catalunya que s’estrena avui a les 14.20 h a La 2. Conduït per la Terremoto de Alcorcón, el format aborda el tema del sexe «des d’una visió femenina, amb llibertat, sense vergonya, amb humor i donant veu a tots els col·lectius», segons destaca en un comunicat la corporació pública.

Sexband aproparà cada diumenge a l’audiència «històries personals, íntimes i exemplars de persones que viuen la sexualitat des de diferents punts de vista». Tractarem temes com el gènere, la salut, les xarxes socials i el compromís. El programa, a més, comptarà amb un videopodcast conduït per la Terremoto i Raquel Riba Rossy, l’alter ego de la il·lustradora Lola Vendetta, i que cada setmana portarà un convidat o convidada al plató amb qui compartirà confidències.

«Volem parlar de sexe sense tabús, amb molta naturalitat. Amb la mirada on tothom s’hi pugui sentir representat o representada» manifesta la mediàtica cantant, actriu, vedette i ara també presentador, en declaracions recollides en el citat comunicat.