Cosmo celebra el Dia de la Dona amb dues campanyes

El canal de pagament se suma al 8 de març amb una sèrie de cartells reivindicatius i obrint el debat sobre l’invisibilitat de les dones a partir dels 40

ddg. girona

Coincidint amb la commemoració, avui, del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el canal Cosmo ha preparat dues campanyes que tenen per objectiu sensibilitzar a l’audiència sobre les desigualtats que les dones pateixen encara avui vers els homes i reivindicar el seu paper en la societat moderna.

Per una banda, el canal de pagament ha dut a terme un projecte únic en què 8 prestigioses il·lustradores han creat 8 cartells. Les artistes, reconegudes nacionalment i internacionalment pels seus treballs a The New Yorker, The New York Times, The Washington Post o The Guardian, han creat uns dissenys únics, deixant anar la seva creativitat per visibilitzar aquesta causa i expressar les seves inquietuds. Alícia Vogel, Ana Galvañ, Belén Segarra, Cristina Jiménez, María Gómez, Marina Salazar, Nuria Riaza i Teresa Bellón són les vuit dissenyadores que han elaborat uns treballs que ja es poden visualitzar a través del web de Cosmo, així com a les seves xarxes.

D’altra banda, seguint amb la línia dels darrers anys, Cosmo ha volgut tornar a fer servir la seva posició com a mitjà de comunicació per promoure nous debats en la societat. Enguany, el canal plantejar una pregunta nova: per què les dones es tornen invisibles quan s’acosten als 40?

L’actriu, guionista i còmica Henar Álvarez, les actrius Marta Belenguer i Paula Losada, l’escriptora Espido Freire i la influencer i model Camino Villa han explicat en una sèrie d’entrevistes perquè creuen que les dones desapareixen de l’esfera pública a mida de compleixen anys, com han lluitat elles per fer-se un lloc ocupant aquest espai i generant les seves pròpies oportunitats, i com aquesta situació està canviant per a les noves generacions.

Aquestes entrevistes es podran veure al llarg del dia d’avui al canal i, més tard, quedaran disponibles per al seu visionat a les xarxes socials de Cosmo.

Programació especial

A més de les dues campanyes, el canal Cosmo oferirà al llarg d’avui una programació especial amb sèries i pel·lícules amb accent femení. D’aquesta manera, el canal dedicarà la tarda i la nit al cinema amb l’emissió dels films Retrato de una dama (15.15 h), Las hijas del Reich (17.35h), Ophelia (19.05 h), María, Reina de Escocia (20.45 h) i Joy (22.45 h).

Per completar aquesta programació, el servei a la Carta Cosmo On comptarà en el seu catàleg amb les sèries Perni, The Newsreader, Harlots, Bright Minds, Catalina la Grande, Ártico i Sister Boniface Mysteries. Així mateix, també es podrà veure Flechas, el darrer curtmetratge contra la violència de gènere produït per Cosmo i protagonitzat per l’actriu begurenca Maria Morera.

Subscriu-te per seguir llegint