HBO treballa en una nova sèrie basada en «Joc de Trons»

La companyia també té entre els seus nous projectes un «spin off» de «The Big Bang Theory»

Una imatge de la sèrie «Joc de Trons».  | HBO MAX

Una imatge de la sèrie «Joc de Trons». | HBO MAX / efe. madrid

efe. madrid

Una preqüela de l’exitosa sèrie Joc de Trons i una sèrie derivada de la còmica The Big Bang Theory arribaran en els propers mesos a Max, la nova plataforma que fusionarà HBO Max i Discovery+.

En el cas de la preqüela Joc de Trons, titulada Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, està basada en les novel·les de fantasia Dunk & Egg de George R.R. Martin i compten amb ell mateix com a guionista i productor al costat d’Ira Parker, mentre que Ryan Condal i Vince Gerardis s’exerceixen com a productors executius. La sèrie estarà ambientada un segle abans dels esdeveniments de Joc de Trons, una època en què els Targaryen ostenten el Tron de Ferro, a través de la història d’un «jove, ingenu però valent cavaller» i el seu escuder, resumeix la sinopsi oficial.

Amb Young Sheldon (2017) a la sisena temporada, l’arxiconeguda comèdia The Big Bang Theory torna amb una altra producció derivada que es troba en fase de producció sota la supervisió de Chuck Lorre, co-creador de la sèrie original. Els detalls de la trama es mantenen en secret per a aquesta segona producció de The Big Bang Theory, la creació de Lorre i Bill Prady que es va emetre durant dotze temporades a la CBS acumulant 279 episodis des del 2007 al 2019.