Feliç dia Mundial dels "Simpsons"

Els dibuixos animats que han marcat una història de prediccions

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Els "Simpsons" van néixer el 19 d'abril de l'any 1987 de la mà del dibuixant, productor de televisió i escriptor estatunidenc, Matt Groening. La seva aparició a la televisió va ser dins "El Show de Tracey Ullman" de la Fox. Aquestes aparicions van durar dos anys i eren molt curtes, uns dos minuts per episodi, aproximadament, però es van arribar a emetre 48 curts en aquest programa.

Una sèrie de dibuixos animats per adults, en format audiovisual infantil però amb un contingut per a majors de 16 anys. A Espanya van aparèixer per primera vegada el 1991. El 2024 i 2025 seguirem amb nous episodis dels "Simpsons", les temporades 37 i 38, respectivament. És una de les sèries més llargues de la història de la televisió dels Estats Units. 

Prostíbul als "Simpsons"

Prostíbul als "Simpsons" / Twitter the simpsons

El 1993, en el capítol 21 de la 4a temporada dels "Simpsons" hi va haver una grip provinent del Japó que va arribar a contagiar a tots els seus habitants. Aquest virus de la grip arribava perquè un treballador va tossir dins una caixa que va ser enviada a Springflied. La proliferació del virus estava assegurada, estaven pronosticant el coronavirus?

Les prediccions de Matt Groening han estat diverses, des de la presidència de Donald Trump a nous teoremes científics... Els "Simpsons", el 2000 van predir la presidència de Trump, el 2012 van fer aparèixer a Lady Gaga volant cap a un estadi, mentre estava penjada per uns cables, aquest truc el va fer servir en el show que va realitzar a la Super Bowl el 2017

El 2010 Milhouse va predir que l'economista finlandès Bengt R. Holmstrom guanyaria el Premi Nobel d'Economia i sis anys després, ho va aconseguir. El 1995, en un episodi del "casament de Lisa", el seu possible nuvi, Hugh, portava un rellotge de polsera intel·ligent, el 2014 es va fer realitat. 

Les prediccions del 2023, segons els "Simpsons"

  1. Una guerra nuclear entre els Estats Units i la Xina
  2. Els Estats Units tindrà la primera dona presidenta
  3. La mort de Joe Biden
  4. Viatges a Mart

Compte amb els "Simpsons" que saben més que nosaltres!