El fenomen «Putos Modernos» fa el salt a la petita pantalla

Roger Coma o Inés Hernand encaçalen l’elenc de la nova comèdia breu que avui arriba a Filmin

Fotograma de la sèrie «Putos Modernos».  | FILMIN

Fotograma de la sèrie «Putos Modernos». | FILMIN / albert cornellà. girona

Albert Cornellà

Albert Cornellà

Putos Modernos, la sèrie amb què el col·lectiu creatiu homònim, conegut per les seves populars publicacions a Instagram, parodia els gatges i personatges dels nostres temps, desembarca des d’avui al catàleg de Filmin. Produïda per TheCreative, la productora de Bibiana Ballbé, la sèrie és una suma de quatre capítols curts amb històries independents que es poden consumir, segons indica la plataforma, en menys de 3 minuts. «Com a petits retalls de la vida postmoderna, els episodis retraten escenes de quotidianitat sense filtres ni autotune, buscant la incomoditat de l’espectador en l’observació de la pròpia condició humana i sobredimensionant els petits grans problemes del Primer Món» afegeix Filmin.

«Putos Modernos és postpostureig i autoparòdia: hi ha alguna cosa de tots nosaltres en cadascun dels personatges», apunta Joan Alvares, coguionista de la sèrie en el comunicat.

El realitzador madrileny José Gasset ha estat l’encarregat de dirigir aquests 4 primers capítols amb un elenc format per noms propis com Teresa Riott, Roger Coma, Inés Hernand, Maria Molins, Jordi Vilches, Octavi Pujades, Raquel Córcoles (Moderna de Pueblo), Carlos Carrero, Luís Heras o Ahikar Azcona, amb cameo especial de Santi Millán.

Subscriu-te per seguir llegint