«Succession»: la batalla definitiva de la família Roy

HBO Max estrena diumenge als EUA, dilluns a Espanya, l’últim espisodi de la premiada sèrie

Els tres protagonistes de la sèrie «Succession».  | HBO MAX

Els tres protagonistes de la sèrie «Succession». | HBO MAX / ddg. girona

ddg. girona

Els germans Roy ja han posat totes les cartes sobre la taula i diumenge que ve (dilluns a Espanya) jugaran la seva partida final a Succession. HBO Max acomiadarà aquell dia una de les seves sèries estrella, guardonada amb 13 Emmy, amb un capítol en què l’audiència coneixerà per fi què passa amb Waystar Royco, el cobejat conglomerat empresarial que fins a aquesta última quarta temporada havia manejat amb mà de ferro patriarca del clan, Logan (Brian Cox).

La plataforma ja ha llançat el tràiler de l’esperat últim capítol, en què es pot veure als tres germans que pugnen per fer-se amb el control de la companyia en el passat (en imatges dels crèdits inicials) i en el present, a la batalla definitiva per aconseguir el lideratge de Waystar Royco.

Kendall, Shiv i Roy (el primogènit, Connor, sempre ha estat fora de joc) no estan passant pels seus millors moments en els darrers episodis. Personatges secundaris com Matsson, l’excèntric empresari tecnològic suec, tampoc no s’ho està posant gens fàcil. Hi haurà per fi pau a la família o s’acomiadaran dels seus fans amb una batalla que deixi molts «cadàvers» al camp de batalla? Hi haurà temps per a molt, ja que el darrer episodi durarà 90 minuts, com una pel·lícula.