«L’au pair» convida a Toni Cruanyes i Neus Rossell a tenir cura dels més petits

Els presentadors protagonitzen el tercer capítol de la temporada, que s’emet per TV3 a les 22.05h

El presentador Toni Cruanyes a «L’au pair» de TV3. | CCMA

El presentador Toni Cruanyes a «L’au pair» de TV3. | CCMA / ddg. girona

ddg. girona

El tercer episodi de L’au pair, el programa de TV3 en el qual cares conegudes de la música, la televisió i l’espectacle accepten el repte de convertir-se en cangurs, s’emet avui a les 22.05 h.

El capítol d’aquesta nit, titulat Un dia de castells i búnquers, serà protagonitzat pel periodista i presentador del TN Vespre, Toni Cruanyes i la presentadora de Catalunya Ràdio, mestra i youtuber Neus Rossell.

El primer convidat es desplaçarà fins a Pallargues, un poble de la Segarra, per a fer de cangur d’en Quim i en Sam, de 5 i 3 anys respectivament. Un és amant dels dinosaures i a l’altre li agrada disfressar-se de superheroi; tots tres passaran el dia pintant ous i visitant un castell que amaga una llegenda misteriosa.

Per altra banda, Rossell abandonarà els seus companys d’El búnquer, d’on ella és coopresentadora, per anar a Puig-reig (Berguedà) i passar el dia amb dos germans: l’Elna, de 12 anys i el Guillem, de 9, i els seus cosins Martí i Marcel, els dos de 7 anys. Tots cinc plegats construiran el seu propi búnquer.