Jorge Javier Vázquez tornaria a Telecinco la temporada que ve

«Cuentos Chinos» s’emetrà a les 22h i vol ser el principal competidor de l’exitós «El Hormiguero»

El presentador Jorge Javier Vázquez |  DAVID CASTRO

El presentador Jorge Javier Vázquez | DAVID CASTRO / ddg. barcelona

ddg. barcelona

Mediaset se segueix perfilant per l’inici d’una nova temporada on, tot i que semblava que no, Jorge Javier Vázquez podria tornar a Telecinco.

La cadena va variar el vídeo promocional on presenta les apostes que oferirà al públic incloent-hi Cuentos Chinos. Encara no han transcendit massa detalls, però, tal com va avançar YOTELE, portal del mateix grup editorial que Diari de Girona, Jorge Javier Vázquez en seria el presentador. L’objectiu? Competir amb Pablo Motos en la mateixa franja horària en què s’emet El Hormiguero.

Aquest nou espai seria un programa d’entrevistes amb presència de diverses figures conegudes pels espectadors. També hi hauria un bon conjunt de col·laboradors que afegirien seccions pròpies. Un d’ells, de fet, Germán González, redactor de Sálvame.

Tot plegat, és clar, seria en un plató amb elements orientals que donarien sentit al nom del programa. A la vegada, sota el lema «ens veiem a les deu», queda confirmat que aquest, el de les 22h, serà l’horari d’emissió.

Encara que no es fa menció explícita al programa en la promoció de Telecinco, la música xinesa i la làmpada oriental que apareixen indiquen cap aquí. Podria ser una de les sorpreses buscades per a la nova temporada.