Filmin sumarà al seu catàleg els grans clàssics de Warner Bros

A partir del pròxim 1 d’octubre arribaran a la plataforma un total de 75 pel·lícules entre els quals «Ninotchka» o «Cantando bajo la lluvia»

Una escena del clàssic «Cantando bajo la lluvia». | WARNER BROS.

Una escena del clàssic «Cantando bajo la lluvia». | WARNER BROS. / ddg. girona

ddg. girona

La plataforma Filmin incorporarà al seu catàleg, a partir del pròxim 1 d’octubre, un total de 75 obres mestres de Warner Bros, coincidint amb el centenari de l’estudi de Hollywood, entre els quals figuren clàssics de la comèdia com Ninotchka, Arsénico por compasión o El bazar de las sorpresas; del cinema negre com El sueño eterno i La jungla de asfalto; del cinema d’aventures com Los tres mosqueteros, Excalibur, Evasión o victoria, Elegidos para la gloria, La vuelta al mundo en 80 días o Doce del patíbulo. El gènere fantàstic estarà representat per obres de referència com Viaje alucinante al fondo de la mente, Cuando el destino nos alcance, Planeta prohibido o En la boca del miedo de John Carpenter.

Grupo salvaje, Rio Bravo i Los vividores una obra de culte dirigida per Robert Altman i protagonitzada per Warren Beatty i Julie Christie, amb música de Leonard Cohen seran els extraordinaris western de Warner Bros. que la plataformqa catalana incorporarà al seu catàleg gràcies a aquest acord. Així mateix, la plataforma afegirà al seu enlluernador catàleg de musicals, obres que han definit el gènere com Cantando bajo la lluvia, Un americano en París, Ha nacido una estrella o Siete novias para siete hermanos, així com Purple Rain protagonitzada per Prince, Alrededor de la medianoche de Bertrand Tavernier i Bird, la història de Charlie Parker signada per Clint Eastwood de qui també s’inclourà Cazador blanco, corazón negro, centrada en les aventures de Bogart, Huston i Hepburn al rodatge de La reina d’Àfrica.

L’acord també permetrà incloure al catàleg de Filmin llargmetratges d’Alfred Hitchcock, Federico Fellini, David Cronenberg o Gus Van Sant entre d’altres.

Les pel·lícules de Warner Bros se sumen als que Filmin ha anat incorporant els darrers anys dels grans estudis internacionals com Metro Goldwyn Mayer, Sony Pictures, Universal Studios, Studio Canal i Paramount Pictures.

Subscriu-te per seguir llegint