AtresPlayer anuncia data per a l’estrena de "La Red Púrpura"

L’adaptació en sèrie del segon llibre de Carmen Mola, que continua amb la història de "La novia gitana", arribarà a la plataforma el 8 d’octubre

Nerea Barros en el paper de la inspectora Elena Blanco. | ATRESMEDIA

Nerea Barros en el paper de la inspectora Elena Blanco. | ATRESMEDIA / ddg. madrid

ddg. madrid

El compte enrere per a l’arribada de La red Púrpura a AtresPlayer és a punt d’acabar. Després de l’èxit que va tenir La Novia Gitana, la plataforma d’Atresmedia ha anunciat que l’adaptació audiovisual del segon llibre de Carmen Mola s’estrenarà el proper diumenge 8 d’octubre. L’actriu Nerea Barros torna a posar-se a la pell de la protagonista de la sèrie. Interpreta Elena Blanco, una inspectora d’homicidis veterana de la BAC. La inspectora no va descansar mai en la recerca del seu fill Lucas, segrestat fa 10 anys. Va agitar el vesper i va reaparèixer en un vídeo de tortures en què demanava que no el busqués més, però Elena centra la seva energia en això i estirarà un fil que li va deixar Miguel Vistas.

La Red Púrpura incorpora per a les seves noves trames als actors Roberto Álamo (Dimas), Carmen Prada (Marina), Nuria González (Rocío Narváez), Andrés Gertrudix (Cast), María Morales (Soledad), Michel Herráiz (Daniel), Fuente García (Alberto), Unai Mayo (Lucas), Andrés Lima (Kortabarria), María Mercado (Aurora) i Hugo Prieto (Lucas nen), entre d’altres. Ginés García Millán (Rentero), Ignacio Montes (Zárate), Mona Martínez (Mariajo), Lucía Martín Abello (Txesca), Vicente Romero (Orduño) i Francesc Garrido (Buendía) continuen amb els personatges que van interpretar a La Novia Gitana.

La sèrie està produïda per Paramount Television International Studios, amb la participació d’Atresmedia Televisión, i en col·laboració amb Diagonal (Banijay ). Paco Cabezas és el director principal de La red Púrpura que també està dirigida per Juan Miguel del Castillo. Montse García, Paco Cabezas, Jordi Frades, Jaume Banacolocha, Albert Sagalés, Darío Turovelzky, Sebastià Vibes, Maria Cervera i Cristina Alcelay són els productors executius. La plataforma va confirmar el mes de juliol passat que ja preprara la tercera entrega de la saga, La nena, basada en la tercera novel·la de la saga de Carmen Mola.