La sèrie inspirada en el grup Flos Mariae ja té data d’estrena

«La Mesías», gravada en part a la ciutat de Girona, arribarà a Movistar + el pròxim 11 d’octubre

Una imatge de la sèrie «La Mesías».  | MOVISTAR +

Una imatge de la sèrie «La Mesías». | MOVISTAR + / ddg. girona

ddg. girona

La Mesías, la nova sèrie de la parella creativa formada per Javier Calvo i Javier Ambrossi, ja té data d’estrena oficial. Serà el pròxim 11 d’octubre quan aquesta ficció, inspirada en la història del grup gironí de música cristiana Flos Mariae i rodada en bona part a la ciutat de Girona, aterrarà a Movistar Plus +. Macarena García, Roger Casamajor, Lola Dueñas, Carmen Machi, Ana Rujas, Albert Pla, Amaia, Biel Rossell Pelfort i Cecilia Roth encapçalen l’elenc protagonista d’una producció en la qual també compten amb papers destacats amb Nora Navas, Gracia Olayo, Aixa Villagrán, Carla Díaz, Betsy Túrnez, Ángeles Ortega, Mari Paz Sayago i Rossy de Palma.

La sèrie narra la història d’un grup de música pop cristiana format per diverses germanes que impacta amb força, a través de la viralització d’un dels seus vídeos, en la vida de l’Enric, un home turmentat per una infància marcada pel fanatisme religiós i el jou d’una mare amb deliris messiànics.

Abans d’aterrar a la plataforma de pagament, la sèrie es projectarà al festival de Sant Sebastià, en el marc d’un acte de presentació de comptarà tant amb els seus dos creadors com amb bona part de l’elenc interpretatiu i resta de l’equip que hi ha treballat. Aquesta presentació està prevista per al pròxim 29 de setembre.