Netflix posa data al primer «spin-off» de «La casa de papel»

«Berlín», protagonitzada per l’actor Pero Alonso, arribarà a la plataforma el pròxim 29 de desembre

L’actor Pedro Alonso en el paper de Berlín a la sèrie.  | NETFLIX

L’actor Pedro Alonso en el paper de Berlín a la sèrie. | NETFLIX / efe/ddg. madrid

efe/ddg. madrid

Berlín, el primer spin-off de La casa de papel s’estrenarà a Netflix el proper 29 de desembre. La ficció narra un dels robatoris més extraordinaris del personatge interpretat per Pedro Alonso, que dóna vida a un dels atracadors més coneguts de la banda, Berlín. A Alonso l’acompanyaran en aquesta nova història Michelle Jenner que interpreta Keila, una eminència en enginyeria electrònica; Tristán Ulloa, que es posa a la pell de Damian, un catedràtic filantrop i confident de Berlín; i Begoña Vargas, que dona vida a Cameron, «una kamikaze sempre al límit», segons Netflix.

Julio Peña Fernández, en el paper de Roy, el fidel escuder de Berlín; i Joel Sánchez, que interpreta a Bruce, l’implacable home d’acció a la banda, componen també un repartiment en què Itziar Ituño i Najwa Nimri reprenen els papers com les policies Raquel Murillo i Alicia Sierra, respectivament. Altres dels actors que se sumen a Berlín seran Samantha Siqueiros, Julien Paschal, Masi Rodríguez i Rachel Lascar.

Els vuit episodis de la sèrie, creada per Àlex Pina i Esther Martinez Lobato, estan escrits per Álex Pina, Esther Martinez Lobato, David Barrocal, David Oliva i Lorena G. Maldonado, i estan dirigits per Albert Pintó, David Barrocal i Geoffrey Cowper