TVE es queda amb els drets del concurs «Celebrity Bake Off»

El format, en el qual un grup de famosos competeix per esdevenir el millor reboster, es va poder veure el 2021 a través d’Amazon Prime Video

Els concursant de la primera edició del «reality». | AMAZON PRIME

Els concursant de la primera edició del «reality». | AMAZON PRIME / ricky garcía. madrid

ricky garcía. madrid

Televisió Espanyola torna a donar un cop important sobre la taula en la seva estratègia de continguts amb l’adquisició d’un dels formats més potents del mercat internacional. La cadena pública ha comprat els drets de Celebrity Bake Off, segons una informació del portal YoTele (El Periódico).

D’aquesta manera, el concurs en què un grup de famosos competeixen per convertir-se en el millor reboster, torna després d’una primera edició a Amazon Prime Video, que va obtenir bons resultats i una repercussió molt positiva. Esperanza Aguirre i la youtuber Esty Quesada (Soy una pringada) van ser les grans protagonistes d’un càsting que també va comptar amb James Rhodes, Yolanda Ramos, Chenoa, Soraia, Paula Gonu, Joan Capdevila, Andrés Velencoso i Pablo Rivero, que va guanyar el concurs.

Tot i que la plataforma va arribar a encarregar la preproducció d’una nova temporada, finalment la va desestimar i va alliberar el format. I ara, una mica més de dos anys després, TVE la durà a terme amb magnificència per complementar les diferents edicions de Masterchef a la seva cartera d’espais de talent gastronòmic.

De nou la productora que s’encarregui del seu desenvolupament a Espanya serà Boxfish, que ja ha començat a buscar nous personatges coneguts que estiguin disposats a aprendre a fer rebosteria i es vulguin sotmetre a una competició que un equip de jutges especialitzats hauran de valorar. Prèviament, Mediaset també va emetre el talent a Cuatro presentat per Jesús Vázquez, però amb participants anònims, encara que els resultats d’audiència no van ser positius. Segons la informació de YoTele, la direcció de continguts de la corporació encara no ha tancat la identitat dels presentadors de la nova temporada de Celebrity Bake Off. No es descarta que una torni a ser Paula Vázquez, que ja es va encarregar de conduir-lo a Prime Video, però en aquests moments només és una possibilitat.