La Marató d’aquest 2023 reunirà més rostres coneguts que mai

Helena Garcia Melero, Sara Loscos, Roger Carandell o Xavi Coral seran alguns dels protagonistes d’una edició centrada en la salut sexual

Algunes de les cares de TV3 que seran a La Marató d’enguany. | CCMA

Algunes de les cares de TV3 que seran a La Marató d’enguany. | CCMA / DDg. girona

DDg. girona

La 32a edició de La Marató serà més coral que mai i aglutinarà les cares més representatives de 3Cat. Helena Garcia Melero, Xavi Coral, Roger Escapa, Núria Solé, Marta Carreras, Sara Loscos, Elisenda Carod, Marina Romero, Alba Riera, Andrea Gumes, Roger Carandell, Xènia Casado i Carla Rubio es posaran al capdavant d’una programació amb més hores de Marató que mai amb l’objectiu de divulgar, sensibilitzar i recollir fons per la salut sexual i reproductiva. La Marató d’enguany tornarà a mobilitzar milers persones arreu del territori durant la jornada solidària del diumenge 17 de desembre, que es podrà seguir per tots els canals i plataformes de 3Cat. Una de les novetats d’aquesta edició serà l’espai jove del Fòrum de Barcelona amb actuacions musicals que ompliran tota la jornada.

El punt de partida a Catràdio serà al programa El suplement, amb Roger Escapa, i a TV3, des de tres seus situades en diferents punts del territori: Sara Loscos, del Tot es mou, serà al Far de Vilanova; Elisenda Carod, de La tarda de Catalunya Ràdio, i Marina Romero, d’El matí de Catalunya Ràdio, connectaran des de la Maternitat de Barcelona, i Núria Solé, del TN comarques, i Marta Carreras, d’Els matins, se situaran a la Universitat de Lleida. A partir de les 17 h, el plató de TV3 passarà a ser el punt de trobada de La Marató, amb Helena Garcia Melero, del Tot es mou, i Xavi Coral, del TN migdia, que conduiran el tram final del programa fins a la descoberta del marcador.

Aquest any, la novetat més destacada de La Marató serà l’espai jove del Fòrum de Barcelona. Des de les deu del matí a les nou del vespre, hi haurà emissió per TV3 i per Twitch, amb testimonis i especialistes que parlaran dels temes de salut sexual i reproductiva que més afecten els joves, especialment d’entre 14 i 25 anys. En aquest escenari, hi haurà activitats i molta música amb artistes com The Tyets, Mushka, Figa Flawas, Julieta o Mama Dousha.