La revista Woman, pertanyent com aquest diari al grup Prensa Ibérica, va entregar la nit de dilluns els sues premis anuals a un grup de dones que han destacat pel seu talent i la seva tasca en diferents àmbits professionals, i en aquesta ocasió també a un dels artistes espanyols més reconeguts internacionalment, el cantant Raphael, per tota la seva trajectòria. En aquesta edició van ser guardonades a més l’ambaixadora dels Estats Units a Espanya, Julissa Reynoso; l’actriu Elsa Pataky, les models Inés Sastre i Lorena Durán, la xef amb set estrelles Michelin Carme Ruscalleda, la dissenyadora Teresa Helbig, la biòloga i divulgadora Odile Rodríguez de la Fuente, la Selecció espanyola de futbol femení i la comunicadora Cristina Pedroche.

A l’acte, presentat per la model Nieves Álvarez, la vicepresidenta de Prensa Ibérica, Arantza Sarasola, va posar en valor la projecció internacional de tots els premiats i va destacar que amb aquests guardons «Woman celebra el talent, l’orgull i la sort de ser dona , i reconeix la tasca, el compromís i l’aportació a la societat de persones extraordinàries». En el seu discurs, va subratllar també que «‘l’univers dona’ viu un temps de profunda transformació, d’empoderament, i de conquestes rellevants que ens han de permetre, com a societat, avançar cap a una igualtat real d’oportunitats entre homes i dones».

Woman Madame Figaro, la revista de Prensa Ibérica especialitzada en moda, tendències, lleure, decoració, viatges, literatura i novetats per a la dona d’avui, és una publicació de referència al sector de les revistes femenines d’alta gamma a Espanya i compta amb un total de 1.677.000 lectores a les seves plataformes impresa i digital. Segons dades d’OJD, ven 64.000 exemplars mensualment posicionant-se com una de les revistes mensuals d’alta gamma amb més difusió a Espanya. L’EGM la situa, amb 465.000 lectores, com la tercera revista més llegida.