La revista «Woman» premia la selecció espanyola de futbol

Elsa Pataky, Carme Ruscalleda, Cristina Pedroche, Inés Sastre i el cantant Raphael també van ser distingits en una gala celebrada dilluns a la nit

D’esquerra a dreta: Idoia Moll, Mayka Sanchez, Ainhoa Moll, Lorena Durán, Odile Rodriguez de la Fuente, Teresa Helbig, Cristina Pedroche, Inés Sastre, Elsa Pataky, Arantza Sarasola, Javier Moll, Raphael, Julissa Reynoso, Carme Ruscalleda, Ana Álvarez, Aitor Moll, i la ministra d’Innovació i Universitats Diana Morant, a la foto de família dels premis de la revista.

D’esquerra a dreta: Idoia Moll, Mayka Sanchez, Ainhoa Moll, Lorena Durán, Odile Rodriguez de la Fuente, Teresa Helbig, Cristina Pedroche, Inés Sastre, Elsa Pataky, Arantza Sarasola, Javier Moll, Raphael, Julissa Reynoso, Carme Ruscalleda, Ana Álvarez, Aitor Moll, i la ministra d’Innovació i Universitats Diana Morant, a la foto de família dels premis de la revista. / ddg. madrid

ddg. madrid

La revista Woman, pertanyent com aquest diari al grup Prensa Ibérica, va entregar la nit de dilluns els sues premis anuals a un grup de dones que han destacat pel seu talent i la seva tasca en diferents àmbits professionals, i en aquesta ocasió també a un dels artistes espanyols més reconeguts internacionalment, el cantant Raphael, per tota la seva trajectòria. En aquesta edició van ser guardonades a més l’ambaixadora dels Estats Units a Espanya, Julissa Reynoso; l’actriu Elsa Pataky, les models Inés Sastre i Lorena Durán, la xef amb set estrelles Michelin Carme Ruscalleda, la dissenyadora Teresa Helbig, la biòloga i divulgadora Odile Rodríguez de la Fuente, la Selecció espanyola de futbol femení i la comunicadora Cristina Pedroche.

A l’acte, presentat per la model Nieves Álvarez, la vicepresidenta de Prensa Ibérica, Arantza Sarasola, va posar en valor la projecció internacional de tots els premiats i va destacar que amb aquests guardons «Woman celebra el talent, l’orgull i la sort de ser dona , i reconeix la tasca, el compromís i l’aportació a la societat de persones extraordinàries». En el seu discurs, va subratllar també que «‘l’univers dona’ viu un temps de profunda transformació, d’empoderament, i de conquestes rellevants que ens han de permetre, com a societat, avançar cap a una igualtat real d’oportunitats entre homes i dones».

Woman Madame Figaro, la revista de Prensa Ibérica especialitzada en moda, tendències, lleure, decoració, viatges, literatura i novetats per a la dona d’avui, és una publicació de referència al sector de les revistes femenines d’alta gamma a Espanya i compta amb un total de 1.677.000 lectores a les seves plataformes impresa i digital. Segons dades d’OJD, ven 64.000 exemplars mensualment posicionant-se com una de les revistes mensuals d’alta gamma amb més difusió a Espanya. L’EGM la situa, amb 465.000 lectores, com la tercera revista més llegida.