"El Hormiguero" acaba en tragèdia amb Sofia Vergara

L'actriu i model colombiana ataca a Pablo Motos en directe

Confrontacions en directe en el plató 

Sofía Vergara en "El Hormiguero"

Sofía Vergara en "El Hormiguero" / Antena 3

Ahir, dilluns 8 de gener, el programa de "El Hormiguero" va tenir una mala experiència, tant pel presentador com pels teleespectadors. La convidada de la nit va ser Sofia Vergara, actriu i model colombiana, molt famosa pel seu paper a "Modern Family". Però, la seva actitud va deixar molt a desitjar, tot i que, alguns teleespectadors estaven encantats amb les seves respostes. L'actriu va titllar a Pablo Motos de mentider en directe.

L'actriu venia a presentar la seva sèrie de Netflix, la qual s'estrenarà el pròxim 25 de gener amb el títol de Griselda. La sèrie és de ficció i té sis episodis. Sofia fa d'una narcotraficant colombiana de Miami amb molt de poder. La sèrie reflecteix l'època de finals dels 70, ençà. A més, està inspirada en fets reals.

La disputa en mig del plató

Just abans de començar amb l'entrevista, l'actriu va demanar al presentador que es portés bé amb ella, ja que estava amb una mica de grip i jet-lag. A més, sense que se li demanés va començar a explicar la seva bona experiència a "Modern Family" i com va haver de canviar tota aquesta felicitat amb aquesta sèrie. Va haver d'aprendre a amagar cocaïna, a posar-se un nas de plàstic per fer-se ratlles, va haver de fumar, etc. En aquest moment Pablo la va tallar i li va dir que ja havia fet l'entrevista sencera.

A continuació, Pablo va començar amb l'entrevista, com amb tots els convidats, fent algunes preguntes més còmodes i altres no tant. Però sempre entre riures. Sofia Vergara no es va prendre les bromes gaire bé i va començar a atacar a Pablo Motos, deixant-lo malament en el seu propi programa. Pablo va haver de demanar publicitat perquè la convidada demanava preguntes més específiques i no tan genèriques i, la confrontació entre ambdós estava a la vista.

Les xarxes socials van embogir, posant missatges de suport per Sofia

Pablo va explicar que ja havia vist els 6 episodis de Griselda i ella no el va creure. Per tal de comprovar la veracitat del presentador, l'actriu va deixar que Pablo expliques una mica la sèrie i ell va dir: "interpretes a Griselda Marcos en la sèrie...". En aquest moment, Sofia el va tallar en sec i li va contestar que es diu Griselda Blanco i no Marcos i va continuar la seva frase així: "T'ha passat per mentider, simplement".