Adan Canto, actor de 'Narcos' i 'X-men', mor als 42 anys

En el moment de la seva mort, Canto interpretava Armand Morales a la sèrie de Fox, 'The Cleaning Lady'

Va interpretar Sunspot a 'X-Men: Days of Future Past'

Va interpretar Sunspot a 'X-Men: Days of Future Past' / IGN

Bruna Segura

Trista notícia per al món del cinema i la tv: Adan Canto ha mort als 42 anys . El reconegut actor mexicà, que va passar de ser un cantant a la seva terra natal a una popular estrella de Hollywood, els papers del qual van incloure un paper a 'Designated Survivor', ha mort per un càncer d'apèndix, una malaltia que ha portat a la privadesa absoluta.

La seva mort va ser revelada per Deadline dimarts, que també va informar que el seu últim paper conegut va ser a la sèrie dramàtica 'The Cleaning Lady' de Fox.

Els representants d'Adan, casat i pare de dos fills, van dir al mig: “Adan tenia una profunditat d'esperit que pocs coneixien realment. Els qui el van entreveure van canviar per sempre. Molts ho estranyarem molt". Quina pena...

Adan va interpretar el personatge les dues primeres temporades. Si bé la seva salut no li va permetre filmar quan va començar la producció de la temporada 3 al desembre, després del final de les vagues d'actors i escriptors de Hollywood, es va dir que planejava tornar a unir-se a l'elenc més endavant la temporada. Però no podia ser.

S'entén que la sèrie retrà homenatge a la seva estrella a l'estrena de la temporada 3.

Qui era Adan Canto

Nascut a Ciudad Acuña, Coahuila, Mèxic el 1981 i criat a Texas, Adam va deixar casa seva als 16 anys per seguir una carrera com a cantant i guitarrista a la Ciutat de Mèxic.

Va començar amb papers en comercials i programes de televisió locals abans de ser seleccionat per a un paper important al drama de Fox del 2013 de Kevin Williamson, 'The Following'.

A 'Designated Survivor' va interpretar el vicepresident electe dels Estats Units, Aaron Shore, amb Kiefer Sutherland, de 57 anys, durant tres temporades.

També va participar a 'Narcos' com el polític de la vida real Rodrigo Lara Bonilla.

Durant els dos últims anys, Adam va protagonitzar amb Élodie Yung, de 42 anys, 'La senyora de la neteja', interpretant el gàngster Armand Morales.

Els seus papers cinematogràfics van incloure papers com Sunspot a 'X-Men: Days of Future Past' i un paper a '2 Hearts', juntament amb un paper en el debut com a directora de Halle Berry, 'Bruised' , que està molt afectada per la mort de l'actor.

Halle Berry ha volgut compartir unes paraules en xarxes socials després d'assabentar-se de la mort. "No tinc les paraules encara... però el meu estimat i dolç amic Adam acaba de guanyar les seves ales. Per sempre, per sempre al meu cor".