Mor als 50 anys el còmic de 'The Office', Ewen MacIntosh

Havia tingut problemes de salut en els últims anys

Ewen MacIntosh a The Office

Ewen MacIntosh a The Office

Redacció

Acaba de morir als 50 anys Ewen MacIntosh, còmic britànic conegut especialment per haver participat en la primera versió de 'The Office'. Així es fa ressò The Guardian segons un comunicat de la seva agència de representació: “Amb gran tristesa anunciem la pacífica defunció del nostre benvolgut geni de la comèdia Ewen Macintosh. La seva família agraeix a tots els que li van donar suport, especialment a Willow Green Care Home. Aviat hi haurà una cremació privada per a la família i els amics íntims, i una celebració commemorativa a la fi d'any”.

“Notícies extremadament tristes. El divertit i encantador Ewen Mcintosh, conegut com ‘Big Keith’ a 'The Office', ha mort”, va escriure a Twitter Gervais, qui va participar al costat de McIntosh en The Office, durant les dues temporades emeses entre 2001 i 2003. Abans que aquella versió estatunidenca igualment popular, l'oficina havia tingut a Gervais treballant al costat de McIntosh en el paper de Keith Bishop: el comptable de Wernham Hogg, conegut pel missatge monòton del seu contestador.

Encara es desconeix la causa exacta de la mort del còmic, però Macintosh havia tingut problemes de salut en els últims anys, tal i com ell mateix va explicar a les seves xarxes socials el febrer de 2022, quan va publicar una imatge seva en un hospital: "Una mala època per a mi em temo, amics. Mantingueu-vos forts". L'actor gal·lès va saltar a la fama pel seu paper de Keith Bishop, o "Big Keith", el comptable en la versió britànica de 'The Office UK'. Altres treballs destacats de Macintosh van ser a 'Miranda' i a 'Little Britain'. També va dedicar part de la seva carrera al teatre, amb obres com 'Geek! A New Musical', i a la ràdio, on va ser present per a la sitcom radiofònica 'Cabin Pressure'.