Es traspassa per jubilació la Master Franquícia per a Catalunya i Andorra de Card Group

Aquesta exclusiva marca sueca de papereria i articles de regal ofereix una interessant oportunitat per augmentar els ingressos dels professionals més emprenedors

Ofertes de treball a Girona.

Ofertes de treball a Girona. / SHUTTERSTOCK

VERÓNICA SEDEÑO

Es traspassa per jubilació la Master Franquícia per a Catalunya i Andorra de Card Group Intl. AB, exclusiva marca sueca de papereria i articles de regal. En concret, Card Group Intl. AB dissenya exclusives targetes de felicitació, stickers, bosses i paper de regal, espelmes, globus, etc. És a dir, tot allò que es necessita per celebrar la vida i els seus moments més entranyables.

Gràcies al treball i afany de més de 60 Master Franquiciats i dels seus equips de franquiciats i comercials, la marca està present a més de 40 països i compta amb 30.000 punts de venda des de Trinitad fins a Turquia i des d'Islàndia fins a Àfrica del Sud.

Presència de Card Group a Espanya

Card Group Intl. AB opera a Espanya des de fa més de 16 anys amb 3 Master Franquiciats i és el quart país del grup per ordre d'importància dins del grup. Tenen més de 2500 clients, entre ells les cadenes Folder i Relay/BDP, estancs, supermercats, floristeries, botigues de regal, llibreries, etc.

Com treballar amb Card Group?

El sistema de comercialització de Card Group (productes en dipòsit) i el servei personalitzat proporcionat pels equips locals estan perfectament adaptats a cada mercat.

La Master Franquícia de Catalunya i Andorra ofereix:

-El territori consta de més de 300 botigues ben implantades i que col·laboren amb Card Group des de fa molts anys. Entre elles hi ha algunes de les millors botigues de Folder a Espanya. Podràs facturar des de la primera visita.

-Un estoc de més de 35.000 euros a les botigues (productes i displays).

-Un franquiciat a Sabadell que cobreix diverses comarques.

-Una comercial autònom per a Barcelona i Tarragona.

El que aportes tu:

-Una experiència comprovada en la venda i management d'equips i unitat de negoci. 

-Passió pel retail i contactes al sector.

-Una actitud positiva.

-La capacitat de transformar els problemes en oportunitats.

-Parlar i escriure català, castellà i anglès.

El que t'aporta Card Group:

-La col·laboració amb una multinacional europea, que ha celebrat els seus 25 anys d'èxit el 2022.

-Un concepte de franquícia comprovat, premiat diverses vegades i exitós a molts països independentment de la seva riquesa o nivell de vida.

-Una àmplia gamma de més de 1000 productes presentats en expositors optimitzats i flexibles que s'adapten als punts de venda.

-Més de 200 nous dissenys cada any i noves famílies de productes en fase de desenvolupament.

-Una formació contínua i el suport d'un director comercial, responsable d'Espanya d'origen català, que t'ajudarà a potenciar el teu territori i el teu equip.

-La possibilitat d'escollir com vols treballar i quin tipus d'equip vols tenir.

-Un fantàstic equip de col·legues.

-Un potencial molt important de desenvolupament.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Master Franquícia Catalunya i Andorra per a Card Group International a Girona.