Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

Els millors plans del cap de setmana

Els millors plans del cap de setmana / DdG

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

Espectacle familiar "La Pianista" · Divendres 10 de novembre a les 17:30h · Cassà de la Selva

L' espectacle familiar 'La Pianista' a càrrec de Mai Tant Teatre és una obra de teatre i titelles que narra la vida de la pianista Alícia de Larrocha a través de l'adaptació del conte 'La pianista de les mans màgiques' d'Alícia Torra. Un espectacle biogràfic per a grans i petits amb una rica poesia visual generada entre la combinació de l’escenografia, la llum, els titelles, els actors el text i la música.

Preu: Gratuït

Concert de Toti Soler · Dissabte 11 de novembre a les 20h · Banyoles

El guitarrista Toti Soler presenta el seu darrer treball discogràfic, Fill de la fortuna, en un recital creat per a l’ocasió, que comptarà amb les noves composicions del disc i una selecció dels millors temes que ha escrit durant els seus 60 anys de trajectòria. Un captivador recorregut a través del seu univers musical de guitarra catalana que ens permetrà gaudir de la seva profunda i sensible forma de compondre i interpretar la música.

Preu: 12 € anticipada / 15 € taquilla

Teatre 'Tot l'any pot ser Nadal' · Dissabte 11 de novembre a les 18h · Bescanó

Un monòleg a càrrec de Joan Pera, on es posa a la pell d'un dels avars més icònics de la història, el senyor Scrooge, el gran personatge de Charles Dickens que ha marcat les dates de Nadal de totes les èpoques, que tornarà a entendrir el cor dels més grans i a captivar a les noves generacions en aquesta història de perdó, respecte, altruisme i empatia.

Preu: 22€ Amics del Teatre | 20€ anticipada | 25€ taquilla

42a Festa de la Ratafia · Del 9 al 12 de novembre · Santa Coloma de Farners

L'acte que obre la temporada de degustació de la ratafia i celebra l'arribada de la fred. Parades amb productes artesans i de proximitat, activitats relacionades amb el món de la ratafia, concerts, presentacions de nous productes i molts més actes que converteixen la capital de La Selva en epicentre de la ratafia.

Preu: Gratuït

Lluèrnia, Festival del Foc i la Llum · Dies 10 i 11 de novembre · Olot

Nova edició del Lluèrnia, Festival del Foc i de la Llum d'Olot, que torna amb l'objectiu de visivilitzar la relació de la ciutat d'Olot i el seu entorn, amb el foc dels volcans i com aquest origen ha anat transformant, no només l'orografia i el paisatge, si no el mateix caràcter i la cultura de la gent de la Garrotxa. 

Preu: Gratuït

XXVè Festival Acoustic Vell · Dies 10 i 11 de novembre · Girona

25a edició del Festival Acoustic Vell, el festival cultural multidisciplinari del Barri Vell, que torna amb diverses propostes, des del videoart de l'Alejandra Ossa al rock experimental de Me Dicen Que Queme Cosas i el monolèg per finalitzar el divendres del Santiago Gavaldà.

Els i les assistents també podran gaudir de l'exposició de Marc Torices, més conegut pel cómic d'éxit internacional Cornelius, la música de Candela Escobar (per primer cop a Girona) i Golíat, una banda de rock metal.

Preu: Gratuït

Espectacle familiar 'Sotabosc' · Diumenge 12 de novembre a les 12h i a les 17h · Banyoles

És un espectacle de creació en col·lectiu, amb mirada femenina, respectuós amb els infants, amb llenguatges pluridisciplinars no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies. Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir d'1 any.

Preu: 5€