Els millors plans per aquest divendres 8 de desembre a Girona

La dona fantasma de T de Teatre.

La dona fantasma de T de Teatre. / David Ruano

Avui, divendres 8 de desembre, és festiu per la Immaculada Concepció. Aquest dia marcat en vermell al calendari arriba carregat de plans per a gaudir de les comarques gironines i especialment del Nadal.

Et portem una selecció de les millor propostes per a passar un gran dia fora de casa.

«La dona fantasma» de les T de Teatre a Girona

A les 20:00 h

Al Teatre Municipal la companyia T de Teatre presenta «La dona fantasma», una sàtira immoral sobre quatre mestres amb una vida intensa i malenconiosa, marcada pels desenganys amorosos escrita per Mariano Tenconi Blanco. Dins el festival Temporada Alta. 

La dona fantasma de T de Teatre

La dona fantasma de T de Teatre / David Ruano

Messies Participatiu a Girona

A les 19:00 h

A la Catedral de Girona audició de diferents números de l’oratori «El Messies», de Handel, amb Pau Riuró a l’orgue, el baríton Oriol Mallart i els cantaires de l’Associació Messies Participatiu, sota la direcció de Martí Ferrer.

Concert del duo Diamant a Palamós

A les 19:00 h

Al teatre La Gorga concert d’hivern del duo Diamant.

Vermut a Sant Antoni de Calonge

A les 12:00 h

A can Dolpino concert de Toni Cayena.

Fira de Nadal a Campelles

Durant tot el dia

Arbre dels desitjos i recollida de joguines i llibres per a infants. A les 11:00 h, taller de creació de xapes nadalenques. A les 12:00 h, taller de fanalets de Nadal. A les 15;00 h xerrada sobre herbes remeieres, a càrrec de Sara Méndez. A les 17:00 h taller de tions. A les 18:00 h taller de centres nadalencs. A les 19:00 h xocolatada popular.

Mercat de Nadal a Camprodon

A les 11:30 h

A l’Espai 1 d’Octubre, acte d’inauguració del mercat de Nadal, amb l’actuació de la coral Camprodon. 

Fira de Nadal a Empuriabrava

Fins diumenge dia 10 de desembre Fira de Nadal, al passeig marítim. Horari d’obertura: de les 11;00 h a les 19.00 h.

ClickLloret a Lloret de Mar

Fins demà dissabte de 10:00h a 13:30 h i de 17:00 h a 20:30 h exposició de diorames de Playmobil, inflables, espai Lego, parades, fotocall i tallers dintre del recinte de l’Erol (Parròquia).

Fira del Pessebre a Olot

La plaça d’Esteve Ferrer, el carrer Ferrarons, a la plaça Pia Almoina i al llarg dels carrers Alfons Vè i la plaça major acullen fins diumenge la Fira del Pessebre d’Olot. Al llarg dels tres dies els visitant hi podran trobar tota classe de productes nadalencs i gaudir d’activitats per a tots els públics i actuacions musicals. 

Fira d'hivern a Porqueres

A les 10:00 h

Davant del Pavelló sortida de la cursa popular. A partir de les 10:00 h a la pista coberta, XXII Fira del Petit Mercader. A les 11:00 h visita guiada al bosc de Can Ginebreda. A les 17:00 h al Centre Cívic, actuació del grup de Playback del Casal de la Gent Gran. A les 19:00 h als jardins de l’ajuntament, encesa dels llums de Nadal amb l’actuació de Cor de Porcs.